Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Schizoid: Ékszer

Istenkém... Bár minden demó így szólna, és minden demózó zenekar ilyen tehetséges lenne... Na jó, a hangzás vékonyka, de egyrészt a gitáros úr szobájában készült, másrészt viszont nagyon arányos, tiszta hangkép jellemzi (ami a zenekart dicséri, hiszen önnönmaguk hangmérnökei).

A csapatban a gitaristán kívül a zenei részt még a dob, illetve a basszusgitár képviseli, a szószekciót pedig két énekes. A zene amolyan - mondjuk a Rage Against The Machine szellemében fogant - harcos-karcos-feszes-funk-rap-metal, mindenféle más stíluselemekkel (pl. hardcore-ral) agyasan és változatosan vegyítve, zúz, húz, a két ének nagyon jól kiegészíti, erősíti, ellenpontozza egymást, a basszus-dob háttér az átlagnál lényegesen jobb, változatosabb, mozgósabb... nem is tudom, mit mondjak, headbangeltem, körbeugráltam a szobát, léggitároztam, megfordítottam a sapkámat és... szembesültem a lemez egyetlen komoly hibájával: 4 szám, mindössze 15 perc, aztán game over. A francba...

Elismerem, elfogult lettem így a végére, de tényleg: a legjobb demó, amit évek óta kaptam, azóta se tértem egészen magamhoz. Ez lesz ezután a demó-mérce. Profi, és kész. Gratulálok, zúzzatok, dolgozzatok tovább!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.