Shock!

november 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Sahib '99

A tévedések elkerülése végett, ez még csak demóelőzetes, mert a felvétel minősége és a kidolgozottság még hagy maga után kívánnivalót, ugyanis pár hónap együtt zenélés után próbafelvételek nélkül, csak úgy élőben felnyomták a nótákat, így rengeteg pontatlanság hallható a dalokban, és a hangzás minősége is gyenge.

Ezt a srácok is tudják, így nem is térnék erre jobban ki. Viszont az nem semmi, hogy mindez CD-n hallható, rendes színes, igényesen elkészített nyomdai borítóval. Elég laza demóelőzetesnek, nem?

A zene dallamos death metal. Kozmi hörgését lehetne egy kicsit színesíteni, viszont Mosonyi "Ed" "Mester" Imre gitártémái ígéretesek, Schmidt "Egon" László basszusalapozása is fantáziadúsabb az átlagnál.

Az 5 dal + intro közül nekem a Fojts magamba! és a Forrásnál című tetszett a legjobban, érdemes lenne ezen az úton továbbmenni. A Lepkebőr c. dalban egy Albiona Hyseni nevű leányzó segített be a vokálozni - azért itt nem csak a fény volt ott hamis!! Ezek után kíváncsian várom a rendes stúdiódemót.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.