Shock!

június 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mangod Inc.: Demo 2006

Hogy csak simán Mangod, vagy Mangod Inc., a formáció neve, azt tán néha még a zenekar sem tudja talán eldönteni, én meg pláne, mindenesetre itt zörög az egykori CDT másik fele (illetve nagyobbik fele), akiket árgus szemekkel lesett sok rajongó: a Cadaveres tribal metalja után vajon ők merre lépnek tovább.

Hátradőlhet mindenki, két zeneileg teljesen különböző formációt nyertünk, a Mangod egy modern, énekileg még dallamosabb irányba mozdult, ami rendkívül jól is áll nekik.
Perso még többet dalol, ráadásul egyre jobban, és egyre inkább kifejlődik a dallamérzéke, így most már a refrének is rendesen odacsapnak.

A demón három dal hallható, melyekben olyan kis ügyes részeket helyeztek - ahogy említettem korábban, a fülbemászó refrének miatt -, hogy az ember önkéntelenül megjegyzi és dúdolgatja már másnap, csak az nem ugrik be hirtelen mi is az, amit zümmög.
Az utolsó dal némelyest Prongos lett (konkrétan Snap Your Fingers, Snap Your Neck, khm, khm...), viszont ezzel megcsillantják táncmetal-oldalukat, amivel nyilván több hölgyet óhajtanak maguk mellé állítani a későbbiek folyamán. Ravasz!

Persze azért a riffekben itt-ott picit még ott figyel a CDT világa, főleg a Versusé, amivel egy új irányba lépett a csapat annak idején.
Az viszont tény, hogy mindenképpen kell még egy gitár a zenéhez, hogy kellő súlyossággal tudják megtámogatni mindezt élőben - koncerteken már így is négyen lépkednek a színpadon.
Kiindulásnak teljesen rendben van ez a három nóta, a honlapjukról pedig mindezt le lehet tölteni két kattintásért cserébe. Várom a folytatást.

web: http://www.mangod.hu

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.