Shock!

május 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Loss: No Sanity Left

Három dalt tartalmazó cd, csak simán promóciós, bemutatkozó céllal. Vaskos svéd death/thrash, a hangzásért az Abyss Stúdió felelt, ami hallatszik is, sajnos a gitárszólók kicsit hátra lettek keverve, kár értük, elvesznek a riffelés közepette. A vokalista hörgése elég átlag alatti, olyan semmilyen.

Tipikusan az a zene, ami iszonyú gördülékeny, nagyon masszív, gyors és középtempós részek váltakozásával: koncerten nagyon azt érezné az ember, hogy mindenáron az első sorban kell ugrálni/csépelni. Kicsit ez is a hátulütője az egésznek, nincs karaktere, nem lehet belekapaszkodni úgy, hogy miután végighallgattad a cd-t, emlékeznél egy árva riffre, csak azt érzed, hogy ezek most legyalultak, de nagyon. Tény, hogy sokszor jólesik az ilyesmi, de van már sok legyalulós zenekar a világon, de ettől még beállhatnak ők is a sorba. Legalább valami icipici sajátosság kellene, mert van ilyen zenekarból tonnányi.

De az is tény, hogy nem a legrosszabb hallgatnivaló, aki bírja az ilyeneket, és nem zavarja az egyéniség hiánya, hallgassa csak meg, le lehet tölteni a honlapjukról a dalokat. Meg egy videót is, ahol a zenekarból nem lehet látni az égvilágon semmit, a zenét meg hallani nem lehet, de jó ha van... Ezzel az erővel egy légkeveréses sütőt is rögzíthettek volna, látványban és hangzásban kb. ugyanaz a szint.
Egyelőre kiadót keresnek, majd elválik mi lesz belőlük.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.