Shock!

február 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Agregator: Puszta lét

Nem tudom elhallgatni, mikor először megláttam a zenekar nevét, visszahőköltem, "te jó ég", majd ezer gondolat cikázott át rajtam, biztos valami trappolós, klisés zenét rejt a kazetta. Bocs!

Szerencsémre nem, saját maguk rockos elemekkel átszőtt dallamos metalként jellemzik az Agregator muzsikáját, amit rögtön meg is cáfolnék, mert mondjuk az ének nem ének, hanem inkább hörgés - vagy szavalás. A dallamok annyiban rendben vannak, hogy a gitárok olyas riffeket hoznak, de ez inkább metal, mint rock, pláne ilyen kétlábgépes gyorsulásokkal.

Kicsit gondban is vagyok, hogy mivel jellemezzem őket, talán a svéd doom/gothic/akármi vonal egy kicsit bennük van, a régebbi Paradise Lost, meg egy kevés dark is. Nem egy vidám zene, az biztos. Azonban aki fogékony az ilyesmire, az Agregatort hamar a szívébe zárhatja, bár ez a demó még csak az első lépcsőfok.

A demó 400 Ft + pkg-ért megrendelhető, illetve néhány cd boltban is fellelhetik a szemfülesek. Kedvcsinálónak még annyit, hogy a kazetta két demót tartalmaz, a '99-es Sötét éden 3 dala is ott csücsül a B oldalon.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.