Shock!

október 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

RockOut: Az út végén

Megjelent RockOut zenekar új nagylemeze, egy ízig vérig kiforrott rock/metal lemez, mindenki által befogadható énekdallamokkal, zúzós alapokon.

0726_rockout

Tepliczky Gábor a zenekar küldetéséről, és az elkészült lemezről mesélt: „Jelenleg csak saját dalokat játszunk, csak magyar nyelven készülnek a dalszövegek. Ennek előnyeit, hátrányait elfogadtuk, tudatosan döntöttünk így. A zenélés nem a főállásunk, így fokozottabban érvényes, hogy olyan zenét csinálunk, amit élvezünk. A lemez célja, hogy megmutassuk, hogy szerintünk mi az igazi metal zene. Reméljük sok más emberrel találkozik az elképzelésünk, és örömet tudunk okozni a dalainkkal. A lemez nem egy adott koncepció alapján épül fel, helyet kapnak rajta komoly, és vidámabb dalok. Stílusunkban keverednek a kemény, akár trashes gitártémák és a nagyívű refrének, amiket Ricsosz nagyszerű hangja tesz teljessé. Talán az egyetlen olyan metal zenekar vagyunk az országban, amely vak frontemberrel dolgozik. Ennek megvannak a hátrányai, de mi kiállunk mellette, mert nagy hang, és csodálatos zeneiséggel áldotta meg a sors. A zenét meg úgysem látni, hanem érezni kell."

A zenekar 2009-ben alakult Budapesten. Alapítója Tepliczky Gábor és Kószó Imre voltak. Eleinte főleg feldolgozásokkal foglalkozott a csapat, de mindig is jelen voltak saját szerzemények a repertoárban. A mai felállás 2018-ban jött létre. Tagok: Tepliczky Gábor - gitár, Kazár Péter - gitár, Kis Róbert - basszusgitár,Vákár Viktor - dob, Szepesi Richárd - ének/billentyű.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.