Shock!

november 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Krinkle: Day Of The Deaf

krinkle_0328A Zenekar, Amelyről Nem Tudunk Semmit. Csak ezt: krinkle: /`krɪŋ.kl / adj noun verb 1. to describe a person, who causes something to happen, especially something bad, unexpected but necessary 2. unable to stop thinking about revolution; too interested in or worried about freedom or similar worn-out phrases 3. radical action or attitude
(example: he’s a krinkle / krinkle on /…)

Draveczki-Ury Ádám: A Krinkle rejtélyes csapat, elég szűkmarkúan bánnak az információkkal azt illetően, pontosan kik is alkotják a formációt, de végső soron a zenéjük sem éppen hétköznapi. Konkrétan még azt is elég nehéz lenne pontosan felsorolni, mi minden köszön vissza benne groove/extrém metalos ízektől kezdve klasszikus hard rockon át egészen a System Of A Downig meg a Primusig – ráadásul hallhatóan nem is veszik magukat olyan véresen komolyan, ami sosem baj. Ez így lehetne akár egy értelmetlen katyvasz is, de nem az, határozottan van ráció a zenében, és Shuey személyében olyan frontemberrel rendelkeznek, aki kellő mértékben betölti a teret, és el is tudja adni ezeket a hallhatóan okosan megírt dalokat. Nekem ebben a formában néhol kicsit túl tömény a dolog (énekileg különösen több lenne néha a kevesebb), de ebből a csapatból akármi lehet a jövőben. Még a Whole Lotta Love-ot is sikerült a saját képükre formálniuk.

Valentin Szilvia: WTF? - volt az első gondolatom, mikor elkezdtem hallgatni a jópofa PDF-ben bemutatkozó zenekart. Lökött csapat, teljesen kicsavart, klisékbe nem pattintható ötletekkel, talán pont ettől fog működni az egész, ha képesek lesznek jobban uralni a káoszt. És nem átallottak egy Whole Lotta Love feldolgozást is csinálni, ahol még egyszer felvontam a szemöldököm, mikor kitört az állat az énekesből. Ebből kellene több, a finomkodásból meg kevesebb, de összességében rokonszenves a zenekar.

Krinkle facebook

 

Hozzászólások 

 
#2 skyforger 2014-04-30 18:06
Üdv!

Srácok, ez jófajta agyahagyott zene, egy percre sem unalmas.
Azért az új Destrage megeszi vacsorára, nagyon ajánlott zenekar, jó lenne már egy írás róluk.
Idézet
 
 
+3 #1 Sárvári Gábor 2014-04-04 13:44
Ezek állatok! Kösz hogy írtatok róluk. Nem egyszerű na! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.