Shock!

október 16.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bypass of Anger: Fejemet fogd

A zenekar 2016 végén alakult Debrecenben. A stílus egyszerűen csak metál, a tagok különböző irányzatokból érkeztek. A debreceni Beholderből Sólyom Zoltán (dob) és Tamás Tibor (gitár) kiszállt, majd embereket toborzott. Hozzá csatlakozott Simon Gergő (gitár) Nemzeti Hangból és Tóth Lajos basszusgitáros. Hosszabb keresés után az énekes poszt is betelt, Lakatos Jani személyében.

0506_bypassofanger

Egy év a számok írásával telt, majd 2017 Decemberében a bőgős poszton változás történt. Az új basszusgitáros Holecska Gábor (ex-Blackhoney) lett. 2018 februárjában a Rockspa stúdióban 4 szám került rögzítésre Ferenczi Tibor szárnyai alatt. A felvétel célja a bemutatkozás és a koncertek szervezése. Ősszel koncertezett a zenekar, többek között Békéscsabán, Budapesten, Hajdúszoboszlón, sőt a határon túl, Temesváron is járt a banda. Év végével Holi családi okok miatt kilépett a zenekarból. Hosszas keresgélés következett új basszeros után, majd a B.o.A. és Falat (ex-Replika) 2019 elején egymásra talált. Ismét koncertek következtek, például eljutottak a srácok a debreceni Campus fesztiválra is. A koncertezésen kívül újabb számok írása következett, közös megegyezés szerint egy új irányvonal alapján, miszerint a dalok legyenek letisztultabbak, egyszerűbbek. Ennek hatására 2020 tavaszán 4 szám rögzítésre került a debreceni MMP stúdióban, amiből egy kiadvány várható Pokol az Édenből EP címmel hamarosan. Ennek egyfajta előszeleként a Fejemet fogd című darabra készült egy karantén videoklip, ami Youtube-on már elérhető. 2020-ban tervben van még egy videoklip, valamint hogy minél több színpadon megmutassa magát a Bypass of Anger.

 

Hozzászólások 

 
#1 Xanadu 2020-05-06 15:31
Komolyan nem hiszem el, hogy idehaza csak ez a műfaj létezik ezzel a kínrímes, elcsépelt "lukácsista" szövegvilággal és sablonhangzássa l! A Százezer Csapda/Road/Ossian Klónbanda Országa vagyunk, ezen nincs mit szépíteni. (Tisztelet a pár százalék kivételnek, akik saját, egyedi hangra törekednek.) Nem beszélve arról, hogy ha igazán jó énekeseket akarunk hallani, lassan már az országhatárokon túlra kell mennünk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.