Shock!

április 22.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekesével is bemutatkozik Magyarországon a Kvelertak

2020. március 10-én Budapesten koncertezik a Kvelertak. A zenekar első ízben játszik majd nálunk Ivar Nikolaisen énekessel a fronton.

0722kvelertak

A norvég Kvelertak várhatóan még idén kijön új lemezével, az első albummal, mely már a új énekes Ivar Nikolaisennel készült, tavasszal pedig már útra is kel a csapat, ráadásul turnéjuk során Budapesten is megfordulnak majd, méghozzá március 10-én a Dürer Kertben.

A tavaly nyáron leigazolt Nikolaisen azelőtt olyan zenekarokat erősített, mint a Silver és a The Good, The Bad And The Zugly – a csapat hívei azonban vélhetően mégis a 2010-es debütáló album Blodtørst dalából ismerik leginkább. „Nem is akarhatnánk nála jobb frontembert, és teljesen természetes számunkra, hogy ő foglalja el a trónt”, mondja a zenekar. „Azóta vagyok hatalmas Kvelertak-rajongó, hogy először láttam őket lassan tíz évvel ezelőtt”, teszi hozzá Nikolaisen. „Megtiszteltetés a zenekar tagjának lenni! Nem fogom megpróbálni másolni Erlendet. Erlend egy oroszlán, én pedig csak egy kis patkány vagyok. De ez a patkány dühös, és terjeszti a dögvészt. Készen állok rá, hogy új magasságokba juttassam a gépezetet!”

Részletek a magyar buliról itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.