Shock!

március 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Rómeó Vérzik és Hollywood Rose a Barba Negrában

1005rvhrKözös koncertet ad október 13-án, a Barba Negrában a Rómeó Vérzik és a Hollywood Rose. A fellépés az egyik csapat részéről lemezbemutató buli, a másik oldaláról születésnapi ünnep.

A nyár derekán új lemezzel jelentkezett a felvidéki Rómeó Vérzik: az előkelő MAHASZ-listás helyezések is bizonyítják, hogy a csapat Újratervezése sikeres volt A közönség és a kritika részéről egyaránt pozitívan fogadott új lemezt is bemutatja a banda ezen az estén, ugyanakkor a kötelező darabok sem maradnak ki a programból, természetesen!

Barátok nélkül az élet mit sem ér, így Koppányék meginvitálták az ország legjobb, európai színtéren is elismert Guns N' Roses tribute zenekarát, a Hollywood Rose-t, hogy együtt csapjanak egy óriási estét! Az este érdekessége még, hogy a zenekar aznap ünnepli 14. születésnapját, és Jesse balesete után itt tér vissza a csapathoz újra. A banda tavaly jelentkezett új, saját dalokat tartalmazó lemezzel, amiről valószínűleg szintén felcsendülnek dalok a zenekar kötelező sajátjai mellett, de minden bizonnyal a Guns-örökzöldekre épül majd a műsor gerince.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.