Shock!

július 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Rockstars Not Dead: idézd fel a '80-as éveket a Dürerben!

Nagyszabású '80s tribute-fesztet rendeznek március 23-án, a Dürer Kertben. A több mint kétórás, intenzív koncerten végre élőben szólalnak meg a legnagyobb alapvetések a lázadás évtizedéből, a budapesti dallamos metal és rockszíntér kiválóságaitól.

0320rocks

A klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Ratt, a Winger, a Whitesnake, a Poison, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Journey és társaik. Ezen kívül szintén nagyon fontos résztvevő a Reckless Rosess, akik az EU legtökösebb Guns N' Roses bandája és Írországtól Dubaig rugdossák ki a klubok, koncerttermek falait. Utolsó budapesti bulijuk a teltházas Instantban volt, és azóta is arról beszél a helyi stáb. A nagyterem tökéletes ívét az ország egyetlen Ozzy tribute bandája, a 4 Oz adja ki, akik főként '80-as évekbeli, Randy Rhoads-korszakos dalokkal állnak ki.

A Dürer középső termében a metal négy alappilére előtt tisztelegnek a tribute bandák. A Dream Theater progos vizeire visz minket a Majesty, a Manowar harci himnuszai dörögnek a Manomore tolmácsolásában, míg a Judas Priest, azaz a metal istenei előtt áldoz a Judas Best, és végül egy csak Tarja-korszakos Nightwish-műsorral köszön el a közönségtől a Nightquest. A kisterem pedig a hard rock és a heavy metal első korszakába visz minket, olyan előadók dalaival, mint a Thin Lizzy. a Uriah Heep, Dio vagy a Black Sabbath.

Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.