Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rock On! Fest 2017: Crazy Lixx, Sex Action, P. Box és még sokan mások

Szeptember 2-án ismét tömény, erős program várja az érdeklődőket a Barba Negra Trackben, hiszen a hazai rock színe-java és egy nemzetközi zenekar lép majd fel szinte ingyen. A Rock On! Fest idei külföldi vendége a svéd Crazy Lixx lesz.

0703rof

Az ősz első napjaiban ismét Rock On Fest! lesz Budapesten, méghozzá a Barba Negra Trackben. A rendezvény idei programját a P. Mobil, a Pokolgép és a Mobilmánia egykori legendás énekese, Rudán Joe nyitja majd egy exkluzív, akusztikus koncerttel. Az este folyamán fellép Magyarország első és legnépszerűbb dirtyrock-zenekara, a legendás Sex Action is. Az egykori Fekete Lyukból viharos gyorsasággal egy ország kedvencévé vált csapat sikere nem csak a produkció itthon abszolút hiánypótló jellegének volt köszönhető, de a kiváló daloknak, és az okosan megfogalmazott, véletlen sem szókimondó szövegeknek is. A csapat 25 éves jubileumának évében a banda újraformálta magát, és a korai időket meghazudtoló formában robbant be újra a színpadokra, hogy azóta is lehengerlő bulikat adjanak. Azonban korántsem lehet őket minden hétvégén elcsípni, így fellépéseik mindig kiemelt eseménynek számítanak.

Színpadra lép továbbá az idén a 70000 Tons Of Metalt, azaz a világ legnagyobb metal hajóját is megjárt és a nemrégiben a plzeňi MetalFest Open Airen óriási lelkes közönség előtt játszó folk metalos Dalriada, akik exkluzív lemezelőzetes bulival készülnek és így korábban soha nem hallott, új dalokat játszanak a Rock On Fest! közönségének. A csajos bandák táborát erősíti majd az új lemezén dolgozó Tales Of Evening és az Ideas is. A tatabányai szimfo-metalos zenekar régóta várt új albuma a HammerWorld Magazin legfrissebb számának mellékleteként a napokban jelenik meg, az Egység/Oneness címmel. Az Ideas a lemezt élőben is bemutatja a Rock On Fest!-en!

Az est nemzetközi vendége a svéd sleaze rocker Crazy Lixx lesz. A Guns N´ Roses, az Aerosmith, a KISS, Whitesnake, Alice Cooper, Def Leppard, Motley Crue zenéjén nevelkedett zenekar az újvonalas glam kiváló képviselője. A Rock On Fest! alkalmából először járnak hazánkban!

A Rock On Fest! talán legkülönlegesebb produkciója a Pandora's Box / P. Box lesz, hiszen ezúttal vendégként a zenekarral Koroknai Árpád mellett fellép Varga Miklós eredeti, alapító frontember is. Ebben a felállásban, két énekessel még nem volt látható a csapat. A Kill With Hate és Christian Epidemic zenekarok képviselik majd a keményebb, súlyosabb metalt, de fellép a Rock On Fest fesztivál egyik alapítója, Csöves és zenekara, az Alcohol. Utóbbi egyébként épp új lemezén dolgozik.

A további, részletes időbeosztás és a teljes program később érkezik, ugyanakkor így is nagyon színes műsor várható, hiszen a legkülönbözőbb stílusok képviselői csatlakoztak az idei rendezvényhez. A koncertek ráadásul hűen a korábbi évekhez és hagyományokhoz lényegében ingyenesen, igen baráti áron látogathatók: az 500 forintos belépő teljes egészében lefogyasztható a pultban. A szervezők ezúttal is várják a családosokat is, a már kora délután kezdődő rendezvényre 16 éven aluliaknak, szülői felügyelettel teljesen ingyenes a belépés.

A Barba Negra és a Hammer Concerts bemutatja:
ROCK ON! Fest 2017
2017.09.02. szombat
Budapest, Barba Negra Track

Akik már biztosan ott lesznek:

Agregator
Alcohol
Amberjack
Christian Epidemic
Crazy Lixx (swe)
Dalriada - exkluzív lemezelőzetes buli, először új dalokkal
Dying Wish
Helo Zep!
Ideas
Kill With Hate
Magor
Pandora's Box P. Box - vendég: Varga Miklós
Rudán Joe - exkluzív, akusztikus fesztiválnyitó buli
Scaryface
Sex Action
Tales Of Evening

Belépő 500 forint, amelynek teljes összege a pultban lefogyasztható és egyszeri belépésre jogosít.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.