Shock!

szeptember 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rock Im Revier: Iron Maiden, Nightwish, Slayer, Anthrax és még sokan mások

Többek között az Iron Maiden, a Nightwish, a Slayer és a Suicidal Tendencies is játszik az idei Rock Im Revier fesztiválon, amelyet május végén rendeznek Dortmund környékén.

0508rir

Május 26-28. között rendezik Dortmund közelében a Rock Im Revier fesztivált, amely a tavalyihoz hasonlóan idén is meglehetősen erős felállással csalogatja az érdeklődőket. A rendezvényt nem neveznénk kimondott metalfesztiválnak, de a súlyosabb vonal is főszerepet játszik a felhozatalban.

Az első, május 26-ai nap főattrakciója a Mando Diao lesz, de ezen a napon játszik a Garbaga, a Powerwolf és a Prime Circle is. A május 27-ei összeállítás már mindenképpen súlyosabb: ezen a napon az Iron Maiden lesz a headliner, akik előtt a Sabaton, a Ghost, a Tremonti, a The Wild Lies és a The Raven Age lép fel. Szintén súlyosabbra húzott a program május 28-án, amikor a Nightwish lesz a főattrakció, Tuomasék előtt pedig a Slayer, az In Extremo, az Apocalyptica, az Anthrax, a Gojira, a Suicidal Tendencies és a The New Black melegít – az utolsó két nap tehát kimondottan izmos.

További részletek a fesztivál honlapján és a Facebookon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.