Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két koncert egy jegyárért: Paradise Lost és Dew-Scented a Dürerben

0421plost Október 26-án Budapesten, a Dürer Kertben játszik a Paradise Lost a Lucifer társaságában. Az eredetileg a Barba Negrába tervezett koncertet az azonos időpont miatt összevonták a Dew-Scented, az Angelus Apatrida, a No Return és a Heboïdophrenie nevével fémjelzett Thrash Mercenaries turné magyarországi állomásával, így az érdeklődők két bulit nézhetnek meg egy jeggyel.

The Plague Within címmel jelentette meg az év első felében kiváló új nagylemezét a brit Paradise Lost, akik önálló bulin elég rég jártak már Magyarországon, így jó hír, hogy október 26-án végre ismét Budapesten koncerteznek. Az előzenekar a multinacionális doomster Lucifer lesz, akik nemrég jelentették meg első nagylemezüket, a Lucifer I-t: itt a korán megboldogult The Oath énekesnője, Johanna Sadonis áll a fronton, a dalok megírásából pedig a Cathedral ex-gitárosa, Gaz Jennings is alaposan kivette a részét, ő azonban élőben nem része a bandának.

Miközben Nick Holmesék a nagyteremben nyomják majd, a kisteremben thrasherek zúznak majd: a német Dew-Scented és a spanyol Angelus Apatrida mellé a No Return és a Heboïdophrenie csatlakozik. További részletek itt.

Nick Holmesszal készített idei interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.