Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő februrában Budapesten is elbúcsúzik a rajongóktól Cyndi Lauper

0625_cyndilauperEgy évtizednyi kihagyás utáni nagy turnéra indul Cyndi Lauper, mely show 2025. február 19-én a Budapest Arénában is látható lesz.

Cyndi Lauper tegnap bejelentette a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné angliai és európai dátumait, mely állomások között hosszú kihagyás után megtalálható Glasgow, Manchester, London, Belfast, illetve Budapestre, Łódźba, Prágába, Berlinbe, Düsseldorfba és Párizsba is eljut a popdíva búcsúköre.

A turnéhoz kapcsolódik a Let the Canary Sing (Engedjétek a kanárit énekelni) című film bemutatója, amely Cyndi Lauper rendkívüli életét és karrierjét mutatja be. A dokumentumfilmet június 4-én mutatták be az Egyesült Államokban, illetve Kanadában a Paramount+-on. A turné és a film megjelenése kapcsán, életműve elismeréseként Cyndi Lauper kéz- és láblenyomatát megörökítették a Los Angeles-i TCL Chinese Theatre-nél Hollywoodban. Ehhez kapcsolódóan megjelent egy válogatáslemez is, mely elérhető bakelitlemezen és digitális bővített kiadásban is.

Cyndi Lauper Grammy-, Emmy- és Tony-díjas dalszerző és előadóművész, aki több mint ötvenmillió lemezt adott el világszerte. Lauper elnyerte a legjobb új előadónak járó Grammy-díjat a She's So Unusual című első albumával, és ő lett az első nő a zenetörténelemben, akinek négy top5 kislemeze volt debütáló albumról, köztük a Girls Just Want To Have Fun pophimnusszal. Lauper további tíz stúdióalbumot adott ki, amelyeken olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Time After Time vagy a True Colors, valamint beiktatták a Dalszerző Hírességek Csarnokába, és a NY Times bestseller szerzői között is megtalálható a neve.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak elérhetők június 26-án 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok június 27-én 10 órakor tudnak csatlakozni az elővásárlási lehetőséghez, ugyanakkor indul a Spotify pre-sale is. A teljeskörű jegyértékesítés június 28-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.