Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Metallica új lemezét a moziban!

A 72 Seasons világpremierje előtt a rajongók moziban láthatják és hallhatják az ikonikus banda legújabb albumát, egyetlen alkalom erejéig.

0406met

Magyarországra is eljut az a világszerte megrendezésre kerülő mozis esemény, amely a Metallica új lemeze köré lesz felhúzva. A 72 Seasons április 14-én jelenik meg, azonban a legnagyobb rajongóknak lehetőségük lesz a számokat meghallgatni premier előtt. A nagyjából kétórás szeánsz országszerte a kiválasztott helyeken, április 13-án, este 7-kor veszi kezdetét. Nemcsak az új dalok mennek majd le a moziban, hanem némi képanyag is társulni fog hozzájuk, mégpedig exkluzív felvételek csak erre a vetítésre szánva, az együttes tagjaival. Az általános interjúkon kívül olyan kulisszák mögötti videók is lesznek az album készültéről, amelyekből kiderül, miként születtek az új dalok, mi a történetük és miként készülhetett minden szerzeményhez videoklip is.

A metálikonok történetének 12. albumát teljes egészében meg lehet majd hallgatni adott termekben, akár Dolby Atmos hangrendszerrel, kb. 24 órával megjelenése előtt. Ráadásul  további meglepetések is várhatóak a moziesten, így a legvérmesebb rajongóknak semmiképp nem lesz érdemes kihagyni.

A mozik listáját itt találod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.