Shock!

november 13.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Fuss és zenélj a beteg gyerekekért!

A Kiscsillag zenekar tavalyi sikeres maratonfutása és adománygyűjtése után idén több hazai zenekar is összefogott, hogy június 15-én - sok más adománygyűjtővel együtt – futásukkal a súlyosan beteg gyermekek gyógyulását segítő Bátor Tábort támogassák.

0517ekf

Subscribe, Fish!, Leander Rising, Magashegyi Underground, Ivan and the Parazol – ők már mind igent mondtak az adománygyűjtő kihívásra, azaz a fejenkénti 7 kilométeres táv lefutására. Csatlakozz te is a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközösségéhez, az Élménykülönítmény csapatához, hogy a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó esemény keretében adománygyűjtő futással hívd fel a figyelmet a súlyosan beteg gyermekek támogatására.

A sportolás és a jótékonykodás mellett a buli sem marad el: várunk délután a Dürer Kertben, ahol az Élménykülönítménynek köszönhetően közös főzéssel, csocsóval, zenés programokkal, a Grund színházzal és a Magyar Császári Pillanatművekkel lazíthatsz, az estét pedig az Ozone Mama, a Fish!, a Magashegyi Underground fergeteges koncertje zárja.

Amennyiben zenekarod van és szívesen részt vennél a futással egybekötött adománygyűjtésben, valamint fellépnél a fenti zenekarokkal közös színpadon, tájékozódj a részletekről a www.rockyourself.hu oldalon és nevezz be az akcióba a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen.

Ha rajongóként, támogatóként segítenél a beteg gyerekek élményterápiás kezelésében, támogasd valamelyik futó zenekart adományoddal a www.elmenykulonitmeny.hu/fesztival oldalon és töltsd együtt ezt a fergetegesnek ígérkező napot a futókkal, zenészekkel, adományozókkal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.