Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2024-ben Budapestre jön a Die Antwoord

2024. április 12-én újra Budapesten lép fel a dél-afrikai Die Antwoord. Öt év szünet után a Barba Negra Red Stage-en lehet megnézni az excentrikus duót a Reanimation turné keretében.

1123_dieantwoord

Ninja így nyilatkozott az elmúlt időszakról: „Olyan sokáig dolgoztunk privátban, hogy néhányan azt hitték, meghaltunk!" -¥o-Landi pedig hozzáteszi: „Ezért döntöttünk úgy, hogy az új EU / UK turnénknak a Die Antwoord, Reanimated nevet adjuk. Ez azonban nemcsak néhány élő show-t jelent, ahol ismét rájöhet a közönség, hogy az olyan dalok, mint az I Fink U Freeky, a Baby's On Fire vagy az Ugly Boy hihetetlenül agybombázó rave- rap durranások. Ezzel egy időben a zenekar kiadott egy trailert is új dokumentumfilmjükhöz, amely a ZEF The Story of Die Antwoord címet viseli.

A film producere és rendezője a dél-afrikai filmes, Jon Day. A filmben szereplő művészeti alkotásokat a dél-afrikai művész Roger Ballen készítette, akinek munkái meghatározó hatással voltak a korai videók és lemezek esztétikájára. A dokumentumfilm narrátora Ninja és ¥o-Landi közös lánya, Sixteen Jones. A Die Antwoord a hatodik albumukat is belebegtette: a címe Uit De Hemel Gevallen lesz, és 2024-ben jelenik meg.

A dél-afrikai duó hatodik fellépésével tér vissza Magyarországra, a Die Antwoord élőben 2024. április 12-én a Barba Negra Red Stage-en! Jegyek a budapesti koncertre már kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.