Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zetro: „Olyan vagyok most, mint Corey Taylor”

0129zetroIgen lelkes az Exodusba történt visszatérése miatt Steve „Zetro” Souza énekes, aki a mai napon kezdi meg a banda új lemezének feléneklését. A frontember ugyanakkor ismét leszögezte: az Exodus nem érinti saját csapata, a Hatriot tevékenységét.

„Sok tényezőn múlott a döntésem”, mondta Zetro a MetalRecusantsnek. „Az Exodusnak jelenleg nagyszerű menedzsmentje van, amit Chuck Billy vezet, tényleg nagyon együtt van minden. Ez eleve csábító volt számomra, ráadásul a dolog a Hatriotre is jó hatással van. A hatriotös srácok közel olyan lelkesek a dolog miatt, mint én magam… Tudják, hogy most kicsit le kell ülnünk, de ettől még folyamatosan dolgozunk a dalokon a harmadik Hatriot lemezre. A Hatriot ugyanis megy tovább: Gary ma már a Slayerben is játszik, szóval mit csinálnék, amikor velük turnézik? Ők is mondták, hogy ne hagyjam abba a Hatriotöt, de eleve én is úgy álltam hozzá, hogy nem fogom. Olyan vagyok most, mint Corey Taylor, aki egyszerre viszi a Slipknotot meg a Stone Sourt… Garantálom, hogy jövőre kijön egy új Hatriot lemez is.”

Zetro utoljára a 2004-es, visszatérő Tempo Of The Damned lemezen énekelt az Exodusban, a Hatriot második kiadványa pedig idén tavasszal jött ki Dawn Of The New Centurian címmel. Az énekessel az első Hatriot album kapcsán készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Fenrir333 2014-06-12 19:19
Idézet - Sárvári Gábor:
Még a fiai oké, de a két gitáros. Hajaj. Remélem azért marad az a zenekar is mert az első lemezük nem annyira de a második tetszik nagyon.

Egyáltalán nem biztos, szerintem Zetro elbír a két zenekarral egyszerre, jó lehetőség lenne ha elmennének az Exodussal turnézni.
Idézet
 
 
+2 #2 Sárvári Gábor 2014-06-11 13:08
Még a fiai oké, de a két gitáros. Hajaj. Remélem azért marad az a zenekar is mert az első lemezük nem annyira de a második tetszik nagyon.
Idézet
 
 
+6 #1 necromedve 2014-06-11 12:34
Képzelem, milyen lelkesek a Hatriot tagok... :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.