Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Wolf God címmel, tavasszal jelenik meg az új Grand Magus

Április 19-én adja ki a Nuclear Blast a Grand Magus új albumát. A svédek ezúttal is azt a heavy metalba oltott doomot játsszák majd, amit az utóbbi lemezeken.

0210grandmagus

grandmagus_cTavasszal új lemezzel jelentkezik a Grand Magus, akik utoljára 2016-ban, Sword Songs címmel jelentettek meg friss dalokat. A Wolf God címet kapott új anyag Staffan Karlsson producerkedésével készült, aki azelőtt többek között az Arch Enemy, a Firewind és a Spiritual Beggars lemezein dolgozott, és a beharangozó sajtóközlemény szerint riffcentrikus, groove-os heavy metalt játszik rajta a zenekar. Érdekesség, hogy a trió a legtöbb dalt első nekifutásra rögzítette a stúdióban, aminek köszönhetően különösen spontán, földközeli megszólalású album készült.

A Wolf God már a kilencedik stúdióalbum a sorban a csapattól, akiknek természetesen változatlan a felállásuk: JB énekes/gitáros, Fox Skinner basszusgitáros és Ludwig Witt dobos alkotja a formációt. A borítót Anthony Roberts jegyzi.

A legutóbbi turnén a banda végre Budapestre is eljutott az Amon Amarth vendégeként, remélhetőleg ezzel a lemezzel is koncerteznek majd Magyarországon.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.