Shock!

február 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Wolf God címmel, tavasszal jelenik meg az új Grand Magus

Április 19-én adja ki a Nuclear Blast a Grand Magus új albumát. A svédek ezúttal is azt a heavy metalba oltott doomot játsszák majd, amit az utóbbi lemezeken.

0210grandmagus

grandmagus_cTavasszal új lemezzel jelentkezik a Grand Magus, akik utoljára 2016-ban, Sword Songs címmel jelentettek meg friss dalokat. A Wolf God címet kapott új anyag Staffan Karlsson producerkedésével készült, aki azelőtt többek között az Arch Enemy, a Firewind és a Spiritual Beggars lemezein dolgozott, és a beharangozó sajtóközlemény szerint riffcentrikus, groove-os heavy metalt játszik rajta a zenekar. Érdekesség, hogy a trió a legtöbb dalt első nekifutásra rögzítette a stúdióban, aminek köszönhetően különösen spontán, földközeli megszólalású album készült.

A Wolf God már a kilencedik stúdióalbum a sorban a csapattól, akiknek természetesen változatlan a felállásuk: JB énekes/gitáros, Fox Skinner basszusgitáros és Ludwig Witt dobos alkotja a formációt. A borítót Anthony Roberts jegyzi.

A legutóbbi turnén a banda végre Budapestre is eljutott az Amon Amarth vendégeként, remélhetőleg ezzel a lemezzel is koncerteznek majd Magyarországon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.