Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Weiland: az emberek nem fogadták el a Chester-féle Stone Temple Pilotsot

0526swKét szék között erősen a pad alatt hever éppen Scott Weiland, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver volt frontembere, aki ugyanakkor igyekszik azzal kenegetni a sebeit, hogy volt STP-s zenésztársai Chester Benningtonnal finoman szólva sem produkáltak jó üzleti eredményeket…

Weiland az iChillnek adott interjújában a Velvet Revolver kapcsán hozta fel a Stone Temple Pilots témáját. „Fogalmam sincs”, válaszolta arra a kérdésre, amelyben azt firtatták, van-e esély rá, hogy ismét együtt zenéljen a Guns N’ Roses volt tagjaival. „Hallottam, hogy megint énekes-meghallgatásokat tartanak. Lehet, hogy nekem is el kellene mennem egy ilyenre… Ez egy bonyolult helyzet. Ott vannak a Velvet Revolver tagjai, akik egyben a Guns N’ Roses volt zenészei is egyben. Most komolyan, kit állítasz oda melléjük? Annak idején jól működtettük a dolgot, és sikeresek voltunk, de ez egy nehéz ügy. Pont olyan, mint amikor az STP Chester Benningtont állítja a frontra. Csináltak egy lemezt, amiből 35 ezer példány ment el. Ami hihetetlen annak fényében, hogy a zenekar egyébként több mint 40 millió albumot adott el, és biztos vagyok benne, hogy Chester zenekara, a Linkin Park is nagyjából hasonlóan áll. Vagyis a dolog egyszerűen nem működött, az emberek nem fogadták el.”

Ami a Velvet Revolvert illeti, Duff McKagan egyébként a napokban cáfolta, hogy a zenekar énekeseket próbálna ki. „A Velvet Revolver egy nagyon jó banda volt, a lehető legjobb célokkal indult, és még a véghez közel is rengeteg zenét írtunk”, mondta a basszer a VH1 Radio Networknek. „Teljesen szabadon engedtük magunkat zeneileg. Ha megfelelő lesz az időzítés ahhoz, hogy legyen folytatása a történetnek, akkor lesz. De nem tudok róla, hogy jelenleg énekeseket hallgatnánk meg, pedig szerintem tudnám.”

Duff ugyanakkor kizártnak tartja, hogy valaha is ismét Scott-tal dolgozzanak. „Abban az együttműködésben ennyi volt: egy fejezet az életünkben. Nem meghatározó momentum, csak egy fejezet. A lehető legjobbakat és sok szerencsét kívánok a srácnak. Remélem, jól van.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Habbal 2014-08-13 11:52
Tehetséges énekes, akinek az agyára ment a sok kokó. Van olyan hülye mint Axl Rose, csak még nem pusztult le annyira...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.