Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wednesday 13: Serpent Society címmel még egy dal érkezett

1122wedSerpent Society címmel immáron a harmadik dalt tette közzé a jövő héten érkező Monsters Of The Universe: Come Out & Plague albumról Wednesday 13. A lemez a hatodik lesz a sorban az énekestől szólóban.

A DevCo/Cargo kiadó gondozza Wednesday 13 első konceptelemzét, amely jövő héten kerül a boltokba, és az énekeshez passzoló módon különböző természetfeletti témaköröket jár körbe. „Nagyon beleástam magam a betiltott történelemkönyvekbe, az ufó-témába, a vallás és az asztro-teológia témakörébe, meg persze a különböző összeesküvés-elméletekbe is az évek során”, mondja az anyagról Wednesday. „Ez az egész témakör roppant bizarr és furcsa. Én is láttam kölyökként olyan dolgokat az égen, amik biztosan nem hétköznapi repülőgépek vagy hullócsillagok voltak – olyan tárgyakat, amik úgy manővereztek, ahogyan arra a hétköznapi, fosszilis tüzelőanyagokkal üzemelő repülőgép-hajtóművek mellett nincsen lehetőség. Nem azt mondom, hogy ezek földönkívüliek voltak, lehettek akár a kormány által pénzelt, szigorú titokban fejlesztett gépek is. Olyan dolgokat is láttam az utóbbi években, amik bizonyosan nem a Földön létező technológiákkal működtek. Rengeteg olyasmiről olvastam, amikről előtte soha, és nagyon sok inspirációt merítettem ezekből – hogy aztán újra elmondjam a történeteket a saját furcsa konceptlemezemen!”

Wednesday utolsó lemeze tavalyelőtt jelent meg The Dixie Dead címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 nekem8 2015-01-16 23:40
Ebben az évben az első lemez, ami egy kicsit az átlag felett van számomra. Kár, hogy egy olyan kiadó adja ki a lemezt, amelyik nem képes rendesen terjeszteni a lemezt. Egy majd' 200 ezres városban nincs egyik cd-t árusító üzletben sem a lemezből, de 1 helyen azt mondták, talán január végén február elején próbálkozzak.
Akkor se lesz (ez 100%), mindenesetre a lemez az idei anyagok közül az első figyelemre méltó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.