Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wages Of Sin emlékkoncertekre készül az Arch Enemy

Mivel idén már tíz éve jelent meg az első Angela Gossow-val készített Arch Enemy lemez, a Wages Of Sin, a zenekar néhány speciális bulit is tervez erre az évre, ahol elejétől végéig eljátszanák az albumot. Ezt maga a hörgőasszony nyilatkozta a Radio Metalnak.

Az Arch Enemy új lemeze – immáron az ötödik Angelával – már itt van a kanyarban, május 30-án kerül a boltokba Khaos Legions címmel. Hogy kicsit bennfenteskedjünk, mi már hallottuk a lemezt, és nagyon jó, vagyis aki teheti, csekkolja le a bandát élőben is a csillebérci Metalfesten, ahol június 4-én, szombaton este 21.10-től játszanak majd a nagyszínpadon. A csapat első új videoklipje, a Yesterday Is Dead And Gone néhány napja már nyilvánosságra került.

Mielőtt még bárki félreértené, természetesen szó sincs róla, hogy Csillebércen a csapat Wages Of Sin bulit nyomna, ezeken a koncerteken egyelőre még csak gondolkodnak, de ha Angela lenyilatkozta a dolgot, akkor bizonyára konkrét tervekkel rendelkeznek. A lemez annak idején fordulópontot jelentett az Arch Enemy karrierjében Johan Liiva távozását követően: sokáig titokban tartották, hogy egy nő került a mikrofonhoz, és mivel az anyag hónapokkal előbb jelent meg a Távol-Keleten, mint Európában, az első kiszivárgott dalok hallatán sokan nem is nagyon akarták elhinni ezt.

A május 5-én megjelenő új Rockinformban hosszú beszélgetés olvasható majd Angelával.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.