Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wacken Metal Battle 2019: Gary Holt az Archaic mellett

Az Archaic is ott lesz június 2-án a Wacken Metal Battle magyarországi döntőjében. A thrasherek mellett maga Gary Holt is felsorakozott.

0211archaic2

Az összesített eredmények alapján az Archaic, a Dungaree, az Eviternity, a Mudfield, a Perfect Pill, a Phrenia, a Red Swamp, a Stabbed, a Tiansen és a The Tumor Called Marla mérkőzik meg egymással június 2-án, a Barba Negra Trackben az idei Wacken Metal Battle magyar fordulójában. Az Archaic most szert tett egy befolyásos támogatóra is a versenyben. „Az alábbi videót kaptuk Gary Holttól (Slayer, Exodus), aki szólt pár jó szót hozzánk. Gyertek el június 2-án a Wacken Metal Battle-re, és szavazzatok az Archaicra, nehogy csalódott legyen ez az úriember. Keep supporting Thrash Metal!”, írja a zenekar. „Jegyek tőlünk átvehetők 1500 forint értékben, plusz ajándék tök király pohár is jár a jegyek mellé!”

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metal fesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2019-es Wacken Open Air fesztiválon (2019. augusztus 1-3.), ahol további huszonkilenc ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.