Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Voivod: fény derült a Target Earth záródalának rejtélyére

Noha még csak januárban jelent meg a Voivod új albuma, a kanadai prog/space/thrash mesterek agya máris a folytatáson jár, bár először még értelemszerűen alapos és kimerítő turnék várnak rájuk a világ minden táján. Michel „Away” Langevin dobos azonban a Guitar Worldnek már a friss dalötletekről is mesélt.

„A terv most úgy néz ki, hogy körbeturnézzuk Észak- és Dél-Amerikát, Európát és Ázsiát, a turnék között pedig meg akarunk írni egy másik új lemezt. Ez a célunk. Komplett dalunk még nincs, csak egy részlet egy új nótából: ez a Target Earth outrója, a Defiance, ami egyben a következő album nyitószáma is lesz. Vagyis két percünk már elkészült!”, nevetett Away az interjúban. „Az anyag remélhetőleg a Target Earth folytatása lesz, de mindig próbálunk fejlődni. Jason Newsteddel nehéz volt olyan epikusra formálni az albumokat, mint amilyeneket csinálni szerettünk volna, de szerencsére a Target Earth esetében már lehetőségünk nyílt igazán sokat dolgozni a hangszerelésen, és végül nagyon összetettre is formáltuk. Ezt próbáljuk majd még inkább kitolni a következő lemezen, de emellett thrashes is lesz a zene.”

A szóban forgó Defiance mibenlétét sokan nem értették – többek között mi sem, és hangot is adtunk ennek a kritikában –, de így végre helyükre kerültek a részletek…

Dan Mongrain gitárossal a Target Earth kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Pista bá 2013-03-16 19:00
A Voivod Traget Earth albumához még nem volt szerencsém(tudo m,komoly hiányosság és mindenképp pótolni is fogom),de erről a megoldásról nekem rögtön a Mayhem Wolf's Lair Abyss és Grand Declaration of War albumai jutottak eszembe.Igaz,ott ez a megoldás úgy működött,hogy a Wolf's album utolsó számának utolsó dallamával kezdték a Grand albumot.
Idézet
 
 
+3 #2 touristique 2013-03-16 14:51
Cseles. Ha jól tudom ezt hívják meta-albumnak.
Idézet
 
 
+3 #1 neal and jack and me 2013-03-16 13:59
a defiance jó szám.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.