Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vivaldit, Wagnert, Bachot és Megadeth-t játszott Mustaine a szimfonikusokkal

0309mustaineÁprilis 12-én lejátszotta speciális szimfonikus koncertjét Dave Mustaine. A Megadeth főnöke a San Diego-i Szimfonikusokkal lépett színpadra a 2200 férőhelyes Copley Symphony Hallban, és máris a folytatást tervezgeti.

„A tegnap este igazi kísérlet volt”, írta másnapra virradóra Mustaine a Facebookon. „Álltam a kihívás elébe, rengeteget gyakoroltam és fejlődtem a koncert kedvéért, és ez a felkészülés máris olyan ötletek megírására sarkallt, amelyek jóval tekervényesebbek, mint a Skin O’ My Teeth- vagy az A Tout Le Monde-típusú, egyenesebb szerkezetű nóták. Egyelőre nem vettük fel a koncertet, mert tudtuk, hogy hozzá kell szoknom ehhez az egészhez, és most még magamra kell találnom ebben az új környezetben. Egyelőre kicsit olyan voltam, mint a partra vetett hal, de nagyon sokat tanultunk a dalok eljátszásából, szóval tényleg csak idő kérdése, amíg ténylegesen eggyé is válunk velük ebben a formában!”

Mustaine több Megadeth szerzemény szimfo-változata mellett Bachtól, Wagnertől és Vivalditól játszott részleteket a koncerten, némi ízelítő alább meg is tekinthető. Dave június 16-án Budapesten is fellép a Megadeth soraiban, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon a Limp Bizkit, Rob Zombie és a Powerman 5000 társaságában. További információk a fesztivál weboldalán és facebookos felületén. A Megadeth basszusgitárosával, David Ellefsonnal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.