Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul mindenkinek köszöni

Vinnie Paul rövid sajtónyilatkozatban mondott köszönetet azoknak a rajongóknak, akik idén december 8-án is megemlékeztek öccséről, a 2004-ben ezen a napon meggyilkolt Dimebag Darrellről. A Pantera volt dobosa januártól a Jägermeister turnén játszik a Hellyeah-vel.

„Szeretném mindnyájatoknak megköszönni, hogy emlékeztek, és megünneplitek legjobb barátom és testvérem, Mr. Dimebag Darrell életét!", áll Vinnie nyilatkozatában. „Dime szelleme és energiája mindig velünk marad, és arra inspirál minket, hogy a lehető legjobbak legyünk. Öröksége tovább él és nagyobb, mint valaha, úgyhogy e szomorú napon bömböltessük a dalait, nézzük meg a videóit, toljunk le pár blacktooth grint és tartsunk ki a tiszteletére! Ez az ő arcára is mosolyt varázsolna! Szeretlek és hiányzol, tesó!"

Vinnie egy ritka személyes fotót is nyilvánosságra hozott a tragikus évforduló alkalmából, melyen testvérével együtt Sammy Hagarrel láthatóak egy közös Las Vegas-i fellépés után. A fotó a dobos utolsó olyan születésnapján készült, melyet még Dime-mal együtt ünnepelhettek meg 2004 márciusában.

A Pantera egykori dobosának jelenlegi zenekara, a Hellyeah januártól a Jägermeister Music Tour keretében koncertezik az Egyesült Államokban a Buckcherry, az All That Remains és a The Damned Things társaságában az aktuális Stampede album anyagával. Habár nemrég felröppent egy pletyka, mely szerint olvadozik a jég Phil Anselmo és Vinnie között, és a Pantera néhány éven belül akár színpadra is állhatna Zakk Wylde-dal a gitáron, maguk a felek minden ehhez hasonló értesülést hevesen cáfolnak. Vinnie Paul mereven elzárkózik a béküléstől, és még a Cowboys From Hell 20 éves jubileumi újrakiadása kapcsán sem volt hajlandó részt venni semmiféle közös promóciós tevékenységben Anselmóval.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.