Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul: „Még gondolkodni is ostobaság lenne egy Dimebag nélküli Panterán”

Habár továbbra is masszívan terjengenek azok a pletykák, melyek szerint amennyiben Phil Anselmo és Vinnie Paul képesek lennének elásni a csatabárdot, a Pantera akár turnézhatna is például Zakk Wylde-dal a gitárosi poszton, a jelenlegi Hellyeah dobos Vinnie ismét kategorikusan kizárta ennek lehetőségét egy interjúban.

„Már az ötlet is nevetséges", mondta Vinnie Paul az orosz Darkside portálnak. „Dime olyan fontos részét képezte a Panterának, hogy még gondolkodni is ostobaság lenne hasonlón. Eleve ilyesmit javasolni is elég komoly tiszteletlenség... Dime csodálatos örökséget hagyott maga után, ami megközelíthetetlen, gyönyörű, teljesen egyedi, és így is akarom hagyni. Azt akarom, hogy mindig is Dime legyen az egyetlen, akit ehhez a teljesítményhez kötnek, és kész. Ez soha nem is fog megváltozni, és én személy szerint egyszer sem mondtam olyat, hogy létezhetne nélküle Pantera. Lehet, hogy más bohócok, akik szintén tagjai voltak a zenekarnak, utaltak ilyesmire, de én biztos nem... Amit a Pantera letett az asztalra, önmagáért beszél, de nagyon büszke vagyok arra is, amit a Hellyeah-vel csinálok."

A dobos nyilván Phil Anselmóra gondolt, amikor más bohócokról beszélt, de ha másban nem is, abban az egy dologban a nyilatkozatok fényében mindketten egyetértenek, hogy Dimebaget senki sem pótolhatja a Panterában, hiszen Phil is mindig kategorikusan kizárja, hogy ezen a néven valaha is újjáalakuljanak. Az énekes azt ugyanakkor valóban nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a csapat három életben lévő tagja egyszer, a távoli jövőben még együtt zenéljen, de ehhez először az emberi oldalt kellene rendezniük.

Vinnie a kötelező panterás kérdések mellett pár komoly tapasztalatát is megosztotta az interjúban. „Talán az a legfontosabb lecke, hogy soha ne bánj szemét módon az emberekkel, miközben felfelé visz az utad, mert találkozni fogsz velük akkor is, amikor már lefelé jössz a hegyről", fogalmazott a dobos. „És ugyanilyen fontos, hogy próbálj meg biznisz-centrikusan gondolkodni. Nem véletlenül hívják ezt az egészet zenebiznisznek... Mindannyian azért vagyunk itt, mert imádjuk a zenét, de rengetegen hiába csinálnak fantasztikus muzsikákat, a végén úgy szállnak ki ebből az egészből, hogy semmijük sincs, mert nem tanultak bele a dolgok üzleti oldalába. Ne mondd azt, hogy majd a könyvelőd elintézi! Én a mai napig saját magam fizetem a kibaszott számláimat, hozzám érkeznek, nem valami más csávóhoz Los Angelesbe. Át akarom nézni őket, mert biztos szeretnék lenni abban, hogy minden a legnagyobb rendben van."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.