Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vendégek és különleges program a Sear Bliss jubileumi koncertjén

1101searblissIdén húsz éve alakult meg Magyarország legpatinásabb, nemzetközi szinten is elismert black metal csapata, a Sear Bliss. Az évfordulót december 6-án, pénteken egy nagyszabású koncerttel ünnepli meg a zenekar, ahol az alkalomhoz illően minden lemezt megidéznek majd néhány dal erejéig.

A programban olyan dalok is helyet kapnak, amelyek régóta, vagy még egyáltalán nem hangzottak el élőben. A jelenlegi felállás mellett számos korábbi tag, illetve vendégzenész is felbukkan majd a színpadon, és a korábbi évfordulós koncertekhez hasonlóan most is különleges látványosságokkal készül a csapat az eseményre. Fontos változás, hogy egyeztetési problémák miatt az eredetileg november 29-ére, a Dürer Kertbe tervezett buli dátuma és helyszíne is megváltozott, azaz pontosan egy héttel később, december 6-án rendezik meg a koncertet, amelyet a zenekar a Concerto Music közreműködésével a Club 202-ben rendez meg. A Sear Bliss köszönetét fejezi ki a cégnek a segítségért.

A változások miatt sajnos kis mértékben a belépők árán is módosítaniuk kellett, ugyanakkor jó hír, hogy elővételben továbbra is a korábbi áron lehet megvásárolni a jegyeket. Az elővételi lehetőségekről, valamint a koncerthez kapcsolódó különböző akciókról hamarosan további információkat közölnek a zenekar honlapján, valamint naponta frissülő Facebook-oldalukon, ahol nemrég egy különleges múltidéző sorozatot is elkezdtek. Utóbbi egészen a koncert napjáig tart majd. A The Pagan Winter demó felvételének időszakát bemutató cikkel elindult sorozatban nemcsak az egyes lemezekről olvashatók visszatekintő cikkek, de korabeli fotók, interjúk, és egyéb érdekességek is várnak mindazokra, akik szeretnék feleleveníteni a Sear Bliss különböző korszakaihoz kapcsolódó emlékeiket, vagy épp most ismerkednek meg a zenekarral. Érdemes tehát időről időre felkeresni az oldalt, már csak azért is, mert a koncerthez kapcsolódóan számos további meglepetés is várható!

Sear Bliss – Jubileum XX – Születésnapi koncert
Budapest, CLUB 202

2013. december 6., péntek, 19 óra
Jegyárak: 1990 forint (elővételben), 2490 forint (a helyszínen)
Special guests: Malediction, The Konstellation

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.