Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre megkezdték a kettes Control Denied album véglegesítését

Régóta ígérgetik, de most a jelek szerint végre tényleg megkezdődött a munka a Control Denied soha el nem készült, befejezetlen kettes nagylemezén: Shannon Hamm gitáros és a legendás Jim Morris producer már nagyban szortírozzák Chuck Schuldiner progresszív power/heavy metal bandájának annak idején elkészült felvételeit.

A Control Denied eredetileg az ezredforduló környékén kezdett el dolgozni az 1999-es The Fragile Art Of Existence mestermű folytatásán, a When Machine And Man Collide-on, ám a Death főnök agydaganata közbeszólt, és végül már nem tudták befejezni az anyagot Chuck 2001-es halála előtt. A formáció többi tagja, azaz Hamm, Steve DiGiorgio basszer, Richard Christy dobos és Tim Aymar énekes gyorsan kinyilvánították abbéli vágyukat, hogy befejezzék és kiadják az albumot – már csak a Schuldiner iránt érzett tiszteletből is –, de a Chuck családja és a Hammerheart Records között kialakult jogi bonyodalmak ezt végül nem tették lehetővé, és a munka folyamatosan csak tolódott. „Chuck utolsó mesterműve többet érdemel annál, minthogy befejezetlen próbatermi felvételeket tegyenek CD-re, vagy hogy ingyen lehessen letölteni az internetről", mondta az ügyről Jane Schuldiner, Chuck édesanyja.

Azt természetesen továbbra sem tudni, mikor jelenhet meg a kettes Control Denied lemez, de már legalább az biztos, hogy a megfelelő emberek dolgoznak a felvételeken...

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 imi 2015-09-13 13:13
Történt már valami előrelépés?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.