Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre magyarul is kijön Duff McKagan könyve

0503duffJúniusban magyarul is napvilágot lát Duff McKagan könyve, az It’s So Easy… And Other Lies. A Guns N’ Roses basszusgitárosáról ezzel nagyjából egy időben mutatják be Amerikában a kötet alapján készített dokumentumfilmet is.

Duff McKaganről az utóbbi hónapokban értelemszerűen a Guns N’ Roses újjáalakuló koncertjei kapcsán hallhattunk elsősorban, de nem ez az egyetlen aktualitás a basszer kapcsán: június 3-án mutatják be a tengerentúlon azt a dokumentumfilmet, amely az It’s So Easy And Other Lies: Live At The Moore címet viseli. A számos illusztris zenészt felvonultató mozit Christopher Duddy rendezte, és egy 2013-as, speciális seattle-i fellépés köré épül, alapját pedig természetesen Duff 2011-es önéletrajzi bestsellere, az It’s So Easy… And Other Lies adja. Jó hír, hogy ha a dokumentumfilm megjelenése magyarul nem is várható, a külföldön hatalmas sikert aratott könyv azért végre nálunk is kijön, méghozzá szintén júniusban, It’s So Easy… És más hazugságok címmel, a Cser Kiadó gondozásában. A kötetet Pritz Péter fordította.

„Ez a könyv nem igazán az én történetem, még csak önéletrajznak vagy memoárnak sem nevezném”, mondta egy korábbi interjúban Duff. „Ezek a szavak szerintem elkoptak mára. Velem történt szarságokról szól, de ezek nem feltétlenül azok a történetek, amiket az emberek várnak tőlem: nem az én verzióm a Guns N’ Roses- vagy a Velvet Revolver-sztoriról. Nyilván ezek is benne vannak, hiszen mesélek róluk, miközben elmondom, miként merültem egyre mélyebbre és mélyebbre merültem a függőségbe, majd miként találtam meg a kiutat. Mindenképpen kihívást jelentett számomra is ismét átélni ezeket az eseményeket, amikre hosszú ideje nem gondoltam már…”

További információk hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 kóborló55 2016-05-04 10:49
Király!Már nagyon vártam.
Idézet
 
 
+2 #3 2016-05-03 18:21
No. 1 !!!

végre...
Idézet
 
 
+2 #2 Simon Zoltán 2016-05-03 11:33
Huhúúú szuper!
A Pantera könyv is, és most végre Duff könyve! Pár éve tervbe volt egy másik kiadónál (nevet direkt nem akarok írni), hogy kijön egy sorozat újabb részeként, de úgy látom ők nagyrészt lehúzták a rolót. Ennek most nagyon örülök, hogy mégis!
Idézet
 
 
+3 #1 bjorn 2016-05-03 10:31
Ez az egyik legjobb oneletrajzi konyv amit olvastam. De nem valoszinu hogy tetszeni fog a Lemmy, Slash, Nikki Sixx oneletrajz kedveloinek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.