Shock!

július 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen-emlékturné: „Nem Alex Van Halen az akadály, hanem Roth”

Nothing Could Have Stopped Us Back Then Anyway címmel új dalt mutatott be David Lee Roth. A szám egyértelműen a Van Halen klasszikus korszakának állít emléket – miközben a hírek szerint az énekes miatt nem sikerül összehozni a korábban rebesgetett nosztalgiakört a két éve elhunyt Eddie Van Halen tiszteletére...

0729dlr

Nothing Could Have Stopped Us Back Then Anyway címmel új dalt tett közzé David Lee Roth, bár az „új” kifejezés ebben az esetben relatív, hiszen a számot még néhány évvel ezelőtt rögzítette John 5 gitárossal, Greg Bissonette dobossal, a nemrég elhunyt Brett Tuggle billentyűssel és Luis Conte ütőhangszeressel. Ugyanez a július első felében bemutatott Pointing At The Moonra is igaz.

Noha a most közzétett dal szövegileg nagyban épít a Van Halen-nosztalgiára, a szakmában keringő pletykák szerint gyakorlatilag egyedül Roth a kerékkötő abban a nagyszabású Eddie Van Halen-emlékturnéban, amit egyébként az összes többi érintett szeretne tető alá hozni. Eddie Trunk, az ismert bennfentes amerikai rádiós személyiség szerint egyelőre kizárólag az énekes allűrjei miatt áll az ügy. „Nem Alex Van Halen az akadály ebben az egészben, hanem Roth, őt kellene még rávenni a dologra – mondta Trunk. – Minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben Alex és Michael Anthony nagyon jóban vannak, semmiféle konfliktus nincs kettejük között. Kizárólag az jelent gátat, hogy közös nevezőre hozzák Alex-et Dave-vel, Dave is akarja ezt az egészet, meg persze abban is egyetértsenek, milyen formában valósítsák meg a dolgot.”

 

Hozzászólások 

 
#5 queensryche999 2022-08-01 17:29
Idézet - ddrum:
Ja, csak az Only-t ne erőltessék, elképesztően túláriázza Belladonna azt a nótát


Pedig hosszú idő után a mostani, Black Label Society-vel közös turnén újra elővették. Vegyes érzéseim vannak. A felvételek alapján hol jobban hol pedig kevésbé jól sikerül Joey-nak a mutatvány, lásd pl. júli 30 vs. júli 26.
Idézet
 
 
#4 ddrum 2022-07-31 22:45
Idézet - queensryche999:
Idézet - shmonsta:
A figyelmükbe ajánlanám az a Sammy nevű srácot ;)


Há' nem? Értem, hogy Roth a klasszik Van Halen-hang és elfogadom, hogy sokaknak csak vele teljes a csapat, mások viszont Sammy-vel ismerték meg a zenéjüket és bizony az sem ördögtől való, hogy sokan őt tartják inkább a Van Halen hangjának. Ez itt azért messze nem egy Dickinson-Bayley szitu. De említhetem az Anthrax-et is. Bármekkora isten Belladonna - megérdemelten, mert kiváló énekes, aki a mai napig nagyon jó -, én pl. Bush-sal ismertem/szerettem meg őket és máig vele azonosítom magamban a zenekart. Még akkor is, ha Belladonna elképesztőket énekel az utóbbi lemezeken.Ja, csak az Only-t ne erőltessék, elképesztően túláriázza Belladonna azt a nótát
Idézet
 
 
#3 Claudius Oltarimanus 2022-07-31 16:11
Biztos pálmafákat akar hozatni a backstage-be hogy megfelelő hangulata legyen a koncertekhez! :-)))
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2022-07-30 16:17
Idézet - shmonsta:
A figyelmükbe ajánlanám az a Sammy nevű srácot ;)


Há' nem? Értem, hogy Roth a klasszik Van Halen-hang és elfogadom, hogy sokaknak csak vele teljes a csapat, mások viszont Sammy-vel ismerték meg a zenéjüket és bizony az sem ördögtől való, hogy sokan őt tartják inkább a Van Halen hangjának. Ez itt azért messze nem egy Dickinson-Bayley szitu. De említhetem az Anthrax-et is. Bármekkora isten Belladonna - megérdemelten, mert kiváló énekes, aki a mai napig nagyon jó -, én pl. Bush-sal ismertem/szerettem meg őket és máig vele azonosítom magamban a zenekart. Még akkor is, ha Belladonna elképesztőket énekel az utóbbi lemezeken.
Idézet
 
 
#1 shmonsta 2022-07-30 08:14
A figyelmükbe ajánlanám az a Sammy nevű srácot ;)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.