Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valószínűleg fix embert keres Chris Adler helyére a Megadeth

A jelek szerint Dave Mustaine is kezdi érezni, hogy Chris Adler nem megfelelő fix tagnak a Megadeth soraiba, hiszen a zenekar jelenleg is Dirk Verbeurennel, a Soilwork ütősével játszik a Lamb Of God egyéb elfoglaltságai miatt. Mustaine szerint a kérdés hamarosan eldől.

0129megadeth3

„Meglátjuk, hogy alakul a jövő, ahogy egyre jobban összeérik a mostani felállás”, mondta a Kerrang!-nek Mustaine a doboskérdésről. „Még mindig azon agyalunk, hogy mi legyen a dobosi pozícióval. Tök jó, hogy Dirk itt van most velünk, ráadásul óriási dobos. Szóval kiváló zenészekből nincs hiány, és tényleg hamarosan döntést hozunk az ügyben…”

Mindez aligha jelenthet mást, mint hogy a zenekar alighanem keresni fog egy fix embert Chris Adler helyére. A Megadethben az utóbbi egy év folyamán hárman is játszottak: az alapember a Dystopia albumot is felütő Chris, aki számára azonban deklaráltan a Lamb Of God jelenti a fő prioritást, így néha a banda dobtechnikusaként szolgáló Tony Laureano helyettesítette, aki korábban a Dimmu Borgirban, a Nile-ban és az Angel Corpse-ban is játszott. Az aktuális bulikra azonban mégis Verbeurent szerződtette le a csapat, méghozzá Adler javaslatára.

Mindez persze azt eredményezte, hogy aktuális bulijain a Soilwork is kisegítővel játszik Bastian Thusgaard (The Arcane Order) személyében. „Dave a Fear Factoryval közös amerikai turnénk végén hívta fel Dirket”, mondta a Kaaos TV-nek a kérdésről Björn Strid, a svédek énekese. „Ezek után nekünk is helyettesítőre volt szükségünk, így Dirk ajánlotta Bastiant, aki az egyik tanítványa. Az ilyesmi persze sosem megy igazán könnyen, hiszen az új embernek tizenhét új dalt kell megtanulnia, és be kell illeszkednie. Szóval kemény ez az egész, de Bastian marha jó dobos, és eddig óriási munkát végzett. Ami Dirk és a Megadeth dolgait illeti, nagyszerű lehetőség számára ez az egész, bár nyilván van abban valami szürreális, amikor Dave Mustaine felhívja az embert. De mivel Dirk fantasztikus dobos, igazából nem mondanám, hogy bármilyen értelemben véve is sokkolt volna a dolog…”

A Megadeth július 15-én a Rockmaratonon játszik valószínűleg Verbeurennel, bár erre az időszakra már Adlernek sincsenek kötöttségei a Lamb Of Goddal. Ugyanezen a napon Dave-ék mellett az Amon Amarth, az Airbourne és a Varg is fellép, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Sárvári Gábor 2016-06-19 21:54
Idézet - Dead again:
Jon Dette :D


Jon Dette egy Meshiaak nevű bandával jelentet meg albumot, talán még a nyáron. A 4arm eredeti énekes gitárosa van még benne.
https://www.youtube.com/watch?v=tln_ZKt611g
Idézet
 
 
+1 #3 Dead again 2016-06-18 10:55
Jon Dette :D
Idézet
 
 
+5 #2 LiliMiciPanniSári 2016-06-18 00:14
pete sandoval...gene hoglan...mike smith...nick barker....tovább is van mondjam még (csak a legszebbeket említettem)
Idézet
 
 
#1 csillus 2016-06-17 11:07
biztos valami jóképű srác lesz a dobos!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.