Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Underground Big Four nyomja le Európát az év végén

A Sepultura csatlakozik társult headlinerként az Exodus mellé a pár hónappal ezelőtt bejelentett európai Thrashfest Classic turnén, ahol rajtuk kívül a Destruction és a Heathen, illetve még egy nyitóbanda vesz majd részt. A körút érdekessége, hogy a zenekarok retro programmal készülnek a koncertekre – igen, a Sepultura is.

A Kairos című friss albumot nemrég megjelentetett brazilok koncertjei kizárólag a Beneath The Remains, az Arise és a Chaos A.D. lemezek dalaiból állnak majd, az Exodus első három lemezéről, a Bonded By Bloodról, a Pleasures Of The Fleshről és a Fabulous Disasterről játszik majd, a Destruction a Sentence Of Deathről és az Infernal Overkillről, a Heathen pedig a Breaking The Silence-ről és a Victims Of Deceptionről.

A fentiekhez aligha szükségeltetik további extra adalék – legfeljebb annyi, hogy magyar buli sajnos nem lesz, de ez valahol érthető is, hiszen a Destruction és a Heathen tavasszal már játszottak nálunk, ráadásul együtt. Akit megmozgat a brutálisan erős összeállítás, az december 1-jén Prágában, december 11-én Pozsonyban, december 12-én Zágrábban vagy december 13-án Ljubljanában csípheti el a thrash legendákat a környéken.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Equinox 2011-08-21 22:23
Ez nagyon erős lesz. Mind a 4-et lttam az elmúlt 1-2 évben, rettentő jó formában vannak mind. A Sepu a legnagyobb, még Max nélkül is. Meglepő, de szerintem így van. A Kairos meg egy kiváló új modern lemez, megérdemlik h visszakapaszkod janak az elitbe
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.