Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újjáéled a Fantômas

1022fantomasEgészen pontosan öt éve nem hallottunk már a Fantômasról, Mike Patton, Buzz Osborne, Dave Lombardo és Trevor Dunn beteg experimentális projektjéről, most azonban beindul a gépezet: december elején ismét fellép élőben a csapat.

Utoljára 2009-ben lépett színpadra a világ egyik legelvetemültebb zenei formációja, a Fantômas, lemezt pedig még régebben, 2005-ben adtak ki Suspended Animation címmel. December 6-án azonban ismét színpadra lép a banda a santiagói RockOut fesztiválon. „Mike-kal folyamatosan kapcsolatban vagyunk, telefonálunk, üzeneteket küldünk", mondta Lombardo a Grammy Prónak. „Ha Los Angelesben játszik, lemegyek a bulijukra, vagy ha a városban felvételeket készít, akkor is elmegyünk együtt kajálni, ilyesmi... Mindig pedzegette nekem, hogy össze szeretné hozni ismét a Fantômast, és adni a zenekarral pár koncertet. Dave, az egy olyan zenekar, amit mindenki látni akar, állandóan kérdezgetik, mikor jövünk megint össze – mondogatta. Most adódott egy lehetőség, én pedig alig várom, hogy ismét fellépjünk."

Azt persze egyelőre nem tudni, lehet-e komolyabb folytatása is a chilei bulinak, hiszen Lombardo éppen a Philm Fire From The Evening Sun című második albumát promotálja, Osborne mindig pörög valamin, Patton pedig nagyban készíti a Faith No More áprilisra várható új lemezét.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 iLane 2014-10-22 13:56
Lemezen is elég embert próbáló produkció, nehezen hiszem, hogy felhőtlenül tudnék szórakozni egy koncerten. A Suspended Animation lemeznél olyan érzésem volt, mintha egy 3 órás részeg fetrengésbe torkolló próbatermi jam session felvételét egy óvodáscsoport segitségével megvágták volna majd egy hollywoodi effekt gyűjteményből véletlenszerű helyekre bemásoltak volna hangmintákat...
Azt hiszem az elvetemült, az egy találó kifejezés.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.