Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új lemezen dolgoznak a durva zenék császárai

Megkezdte a munkát az új dalokon a Slayer legénysége – közölte Dave Lombardo dobos a Facebookon. Egyelőre nem tudni, hogy mindez pontosan milyen leosztást jelent, de az is biztos, hogy Jeff Hanneman gitáros is egyre jobban van a januárban összeszedett súlyos baktériumfertőzése után.

Lombardo elég szűkszavúan fogalmazott, és mindössze a dalszerzés tényét közölte, valamint azt, hogy Hanneman jobban van, vagyis azt illetően még korai lenne találgatásokba bocsátkozni, mikor jelenhet meg a 2009-es World Painted Blood utódja.

Dave-hez kapcsolódó további hír, hogy a dobos egy másik projektje, az experimentális poszt-hardcore-ban utazó Philm első lemeze már keverés alatt áll, és 2012 elején meg is jelenhet az Ipecac Recordings gondozásában. A Lombardo mellett Gerry Nestler gitáros/énekest és Pancho Tomaselli basszusgitárost tömörítő Philm ugyanakkor nem tervez alapos turnét, csak néhány kiemelt buli várható tőlük itt-ott.

A Slayer idén már nem koncertezik többet, és egyelőre 2012-re is csak egy bulit kötöttek le a május 25-27. közötti londoni All Tomorrow’s Parties – I’ll Be Your Mirror fesztiválra, ahol a teljes Reign In Blood lemezt elnyomják majd. Mivel azonban ez már az európai fesztiválszezon kezdete, nyilván nemcsak ezen a rendezvényen bukkannak majd fel akkortájt. Remélhetőleg a tavasszal kezdődő körben már Hanneman is ott lehet majd társaival. A Slayer az előző évtized első felében, Lombardo visszatérésekor kapta elő legklasszikusabb albumát teljes egészében, 2003-ban a Szigeten is eljátszották minden idők egyik legfontosabb metal lemezét.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 M 2011-11-20 12:53
remek, remek! a jövő év se lesz rossz
Idézet
 
 
+3 #1 matheusthemaggot 2011-11-20 10:55
Ezzaz! Remélem leszaggatja majd a fejem!\m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.