Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új helyszínen játszik az Accept: Diesel helyett Club 202!

Új helyszínen kerül megrendezésre a február 2-ai budapesti Accept koncert: az eredetileg tervezett Diesel helyett a Club 202-ben, azaz az egykori Wigwamban játszanak majd Wolf Hoffmannék. A már megváltott jegyek természetesen itt is érvényesek.

A Wolf Hoffmann gitáros és Peter Baltes basszusgitáros vezette banda tavaly tért vissza a színre egy új frontemberrel, az amerikai Mark Tornillóval, aktuális albumukkal, a bivalyerősre sikeredett Blood Of The Nationsszel pedig az egész szakma elismerését kivívták.

Az Accept eddig egy ízben, a 2005-ös Sziget fesztiválon játszott Magyarországon. A német heavy metal legenda hangszeres szekciója lemezt is szívesen csinált volna, az évek során sikeres szólókarriert befutott Udo Dirkschneider frontember ellenállásán azonban megrekedt a dolog. Hoffmann és Baltes ezután szinte véletlenszerűen futottak bele az egykori T.T. Quick énekes Mark Tornillóba, és végül vele jelentették meg az Accept 2010-es visszatérő anyagát. Az Udo nélküli nekifutás kockázatos lépésnek tűnt, de utólag már egyértelműen kijelenthető, hogy a zenekar megnyerte a csatát: új dalaikat mind a szakma, mind a közönség óriási lelkesedéssel fogadta, Németországban pedig a listák negyedik helyén kezdtek, ami az Accept valaha elért legjobb slágerlistás eredményének számít odahaza. A lemez kapcsán Wolf Hoffmannal készült interjúnkat itt olvashatod.

Minden idők egyik legfontosabb német heavy metal zenekara, többek között a Helloween, a Skid Row vagy a Testament egyik példaképe február 2-án tehát ismét Budapesten koncertezik, de nem a Dieselben, hanem a Club 202-ben, ami korábban Wigwam névre hallgatott. A jelenlegi felállásban Hoffmann, Baltes és Tornillo mellett Herman Frank gitározik és Stefan Schwarzmann dobol. Az Accept előzenekara a svéd Steelwing lesz. A jegyek elővételben 5900 forintba, a koncert napján 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.