Shock!

június 07.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új helyszínen játszik az Accept: Diesel helyett Club 202!

Új helyszínen kerül megrendezésre a február 2-ai budapesti Accept koncert: az eredetileg tervezett Diesel helyett a Club 202-ben, azaz az egykori Wigwamban játszanak majd Wolf Hoffmannék. A már megváltott jegyek természetesen itt is érvényesek.

A Wolf Hoffmann gitáros és Peter Baltes basszusgitáros vezette banda tavaly tért vissza a színre egy új frontemberrel, az amerikai Mark Tornillóval, aktuális albumukkal, a bivalyerősre sikeredett Blood Of The Nationsszel pedig az egész szakma elismerését kivívták.

Az Accept eddig egy ízben, a 2005-ös Sziget fesztiválon játszott Magyarországon. A német heavy metal legenda hangszeres szekciója lemezt is szívesen csinált volna, az évek során sikeres szólókarriert befutott Udo Dirkschneider frontember ellenállásán azonban megrekedt a dolog. Hoffmann és Baltes ezután szinte véletlenszerűen futottak bele az egykori T.T. Quick énekes Mark Tornillóba, és végül vele jelentették meg az Accept 2010-es visszatérő anyagát. Az Udo nélküli nekifutás kockázatos lépésnek tűnt, de utólag már egyértelműen kijelenthető, hogy a zenekar megnyerte a csatát: új dalaikat mind a szakma, mind a közönség óriási lelkesedéssel fogadta, Németországban pedig a listák negyedik helyén kezdtek, ami az Accept valaha elért legjobb slágerlistás eredményének számít odahaza. A lemez kapcsán Wolf Hoffmannal készült interjúnkat itt olvashatod.

Minden idők egyik legfontosabb német heavy metal zenekara, többek között a Helloween, a Skid Row vagy a Testament egyik példaképe február 2-án tehát ismét Budapesten koncertezik, de nem a Dieselben, hanem a Club 202-ben, ami korábban Wigwam névre hallgatott. A jelenlegi felállásban Hoffmann, Baltes és Tornillo mellett Herman Frank gitározik és Stefan Schwarzmann dobol. Az Accept előzenekara a svéd Steelwing lesz. A jegyek elővételben 5900 forintba, a koncert napján 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.