Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új frontember a kenguruvadász thrashereknél

Dave Tinelt lett az ausztrál thrasher Mortal Sin új frontembere, miután Mat Maurer énekes néhány héttel ezelőtt dobbantott a csapatból. A banda tavaly tért vissza a színre a Psychology Of Death című albummal, amit év végén az európai Thrashfest Classic turnén is bemutattak.

Dave Tinelt a Nekrofeist nevű ausztrál bandából érkezett a Mortal Sinbe, és a hétvégén debütál a csapatban egy sydneyi bulin. Mat Maurer februárban személyes okok és megoldhatatlan nézeteltérések miatt távozott a zenekarból. „A tavalyi év elképesztően bonyolult volt számomra, ezért úgy döntöttem, első helyen a családomra koncentrálok", mondta akkor a frontember. Maurer Andy Eftichiou basszusgitáros mellett az egyetlen olyan Mortal Sin tag volt, aki annak idején részt vett a zenekar 1986-os Mayhemic Destruction debütjének elkészítésében.

A Mortal Sin ugyan a műfaj fénykorában sem számított különösen nagy névnek a színtéren, a kultikus másod-harmadvonalban azért elég jól elevickéltek. A '90-es évek első felében volt egy leállós periódusuk, majd később még egy, 2004-ben azonban megint visszatértek, és azóta folyamatosan aktívak. A Psychology Of Death előtt utoljára 2007-ben jelent meg lemezük An Absence Of Faith címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Zoli 2012-03-13 19:19
Én örülök, hogy tavaly láthattam őket Bécsben. Most már tudom miért volt olyan szomorú egész este Maurer!
Nagyon jók voltak, vettem is egy LP-t az utolsót amit dedikáltattam is vele meg még egy taggal. Sajnálom hogy így alakult, a mayhemic destruction egy örök monolit marad, a thrash felső ligájának gyöngyszeme mindörökre!
Idézet
 
 
+1 #1 AntiCimex 2012-03-13 19:10
Sose kellett volna ujjalakulniuk!! !
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.