Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dal a Kreatortől: „Olyan lemezeket akarunk csinálni, amelyek mindenkit letaglóznak”

Januárban jelenik meg a Kreator új nagylemeze, a Gods Of Violence. A zenekartól most meghallgatható a Satan Is Real című dal, amelyhez az album második videóklipjét forgatták.

1030kreator

Viszonylag sokat várt a legutóbbi, 2012-es Phantom Antichristhoz képest a folytatással a Kreator, de Mille Petrozza énekes/gitáros szerint igazából muszáj volt ennyit parkolniuk közben. „Nekem nem tűnt olyan hosszúnak ez a szünet, mert közben rengeteget turnéztunk”, mondta a Metal Waninak Mille. „És ahhoz, hogy az ember valami olyannal rukkoljon elő, ami tényleg jó, szükség van egy kis szünetre is. Pontosan így is tettünk. Miután befejeztük a Phantom Antichrist turnéit, kivettünk ha nem is két évet – azért fesztiválokon közben is játszottunk –, de 2015-ben és 2016-ban azért nem csináltunk sok mindent. Hosszú turnékra legalábbis nem indultunk. Igazi luxus, hogy megengedhetjük magunknak ezt, de szükséges is ahhoz, hogy valami igazán nagyszerűvel álljunk elő. Olyan új dalokat akartunk írni, amikre mi is azt mondjuk: hűha! Mindig is tartottuk magunkat ahhoz, hogy olyan lemezeket akarunk csinálni, amik mindenkit letaglóznak. Így aztán akármibe is kerül, erre hajtunk. Ez az egyetlen tudatos döntésünk: valami izgalmasat alkotni. Ez a kulcs.”

kreator_cA január 27-én megjelenő album dallistája így fest:

01. Apocalypticon
02. World War Now
03. Satan Is Real
04. Totalitarian Terror
05. Gods Of Violence
06. Army Of Storms
07. Hail To The Hordes
08. Lion With Eagle Wings
09. Fallen Brother
10. Side By Side
11. Death Becomes My Light

A Kreator idén nyáron Budapesten is fellépett, de sajnos az év eleji európai kör nem érint bennünket, pedig igazán ütős lesz: Millééket a Sepultura, a Soilwork és az Aborted kíséri majd el. A turné bécsi állomása február 16-án, a bécsi Gasometerben lesz. A zenekar tegnap a Decibel magazin Flexi Disc sorozatában tett közzé egy eddig ismeretlen és új szerzeményt Earth Under The Sword címmel – mint látható, ez nem fog felkerülni a sorlemezre, vagyis igazi kuriózum. Most azonban itt egy friss, lemezes téma is a Satan Is Real képében.

 

Hozzászólások 

 
#2 blackmagic 2016-12-20 09:47
Ez nekem ilyen melo-death vonal, ami nem rossz de várom az igazi thrasht. Kéne egy kis extrém agresszió. Tudom nem lesz , de akkor is..
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2016-12-18 10:10
Meghallgattam mindhárom dalt, hát... Ha ilyen lesz az új lemez, akkor ugyanaz lesz a szituáció, mint az Anthrax-nél:
Nem rossz, de az előző sokkal jobb volt...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.