Shock!

július 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy döntöttünk, itt az ideje összehoznunk egy punkbandát”

Pár hónapnyi szünet után új csapattal tért vissza Christian „Speesy” Giesler, a Kreator volt basszere. A Fore első minialbuma máris meghallgatható.

0526fore

Komoly meglepetést okozott a Kreator táborában, amikor tavaly, huszonöt hosszú év után távozott a Kreator soraiból Christian Giesler basszusgitáros. Speesy ugyanakkor nem hagyott fel a zenéléssel, és máris kétdalos minialbumot jelentetett meg új bandájával, a Fore-ral. Zenésztársai Brian Stephenson énekes (Old James, Skull Fist), Jeramie Kling dobos (Venom Inc, Massacre, The Absence) és Taylor Nordberg gitáros (Massacre, The Absence). A csapat bevallottan punkos vonalon mozog. „Jeramie-vel egyaránt imádjuk a ’80-as évek végének, ’90-es évek elejének punkját, a Bad Religiont, a Pennywise-ot, a The Offspringet, a NOFX-et, ezért úgy döntöttünk, itt az ideje összehoznunk egy punkbandát”, mondja Nordberg.

Annak ellenére, hogy a csapat mindössze szűk két hónapja van együtt, már el is készült az első teljes nagylemez. Az első minialbum két dallal máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 BB85 2020-05-26 08:44
Mekkora visszaeses ez a Kreator utan....OK,hogy Punk de nem gondoltam hogy ilyen szirup punkot jatszana.bar nem egyszer feltunt Speesy basszusgitarjan a GBH,D.R.I. matrica,vmi olyasmire gondoltam mikkor olvastam h Punk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.