Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tue Madsen keveri az új Omega Diatribe-ot

Jövő év elején várható az Omega Diatribe harmadik albumának megjelenése, amely az első lesz az új frontemberrel, Lucsányi Milánnal. A lemez keverését Európa egyik legkeresettebb metalos stúdióguruja végzi.

0821od

„Mint tudjátok, gőzerővel dolgozunk a harmadik lemezünkön, amely 2018 első negyedében lát napvilágot”, tette közzé az Omega Diatribe. „Összeszedtük a gondolatainkat, és egy régi tervet valósítuttunk meg: kiküldtük a sávokat Dániába, Európa egyik legelismertebb metal producerének, Tue Madsennek az Antfarm Studios-ba, hogy elvégezze az utolsó simításokat, és megbillogozza a lemezt a sajátos keverési és maszterelési eljárásával. Ez garantálja nektek, hogy minden eddiginél minőségibb megszólalással és dalokkal szeretnénk kényeztetni füleiteket. A lemez hangzását már megtaláltuk és elmondhatatlanul várjuk, hogy leromboljuk a hallójáratokat az új tételekkel. Ezúttal a hangzás rendkívül nyers és élő lesz... Kapaszkodjatok!”

Tue Madsen többek között olyan zenekarokkal dolgozott karrierje során, mint a Sick Of It All, a The Haunted, a Dark Tranquillity, a Himsa, a Poisonblack vagy az Ektomorf.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.