Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tudunk a veszélyről, felfogjuk azt, mégis homokba dugjuk a fejünket”

0427awsA január közepén bemutatott Odaát után újabb friss szerzeménnyel jelentkezett az AWS. A 2359 című dalhoz videóklip is készült.

Több mint két éve már, hogy elment Siklósi Örs, az AWS frontembere. A zenekar erőt merített Örs örökségéből, és nem adták fel közös gyerekkori álmukat: együtt haladnak tovább a sokszor nagyon nehéz, de gyógyító úton. Ehhez az úthoz csatlakozott hozzájuk egy régi jóbarát, Stefán Tomi, hogy közösen menjenek tovább. Az új frontember az Odaát című dalban mutatkozott be még januárban, most pedig a második közös szerzeményt is bemutatták vele. „A 2359 arról az elkeserítő jelenségről alkot képet, hogy a társadalom hajlamos a mindenkit érintő és komoly problémákat a szőnyeg alá söpörni, a kényelem és jó életszínvonal megtartása érdekében. Tudunk a veszélyről, felfogjuk azt, mégis homokba dugjuk a fejünket, és lehajtott fejjel futunk a szakadék felé, nem foglalkozva azzal, hogy mit hoz majd a jövő, milyen hatásai lesznek a tetteinknek” – mondja a dalról Stefán Tomi.

A januári bejelentés óta, miszerint az AWS új időszámításba kezd, a zenekar túl van egy teltházas vidéki turnén, készítik a jelenlegi felállás bemutatkozó EP-jét és gőzerővel készülnek május 26-ai koncertjükre a Budapest Parkban. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.