Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tovább folytatódik a Magor lemezbemutató turnéja

Lassan már egy éve, hogy megjelent a Magor első nagylemeze, ám a Testamentum dalait bemutató turné még mindig tart. A kilencállomásos tavaszi körút első koncertjére február 26-án, pénteken lesz Zalaegerszegen, ahol a Moby Dick vendégeként lép színpadra a csapat.

0224magor

„Alapvetően ezt az évet szellősebbre terveztük, mert szeretnénk minél több figyelmet szentelni az új dalok írásának. Aztán persze az élet közbeszólt; olyan meghívásokat kaptunk, amikre nem tudtunk nemet mondani. Nem minden nap adódik az embernek alkalma igazi legendákkal megosztani a színpadot, így mikor a Moby Dick először Zalaegerszegre, majd Szegedre invitált minket, rögtön igent mondtunk! De ugyanekkora lelkesedéssel várjuk a Phoenix Rt, a Döngölöm és a Lovecrose zenekarok meghívásából megvalósuló dunaszerdahelyi, kecskeméti és keszthelyi bulikat is", mondja a zenekar frontembere, Speck Roland.

Az előzetes visszajelzések alapján a turnéállomások közül a Dorothyval közös gyöngyösi fellépés tűnik az egyik legígéretesebb bulinak. Ez a koncert kiemelten fontos a Magor számára. „A dorothys lányokkal régóta jó barátságot ápolunk, így örömmel megyünk az ő városukba, Gyöngyösre, letesztelni az új Start Műhely nevű klubbot, hogy vajon bírják-e a falak a metalt. Ráadásul Gyöngyös számunkra sem közömbös. Én itt élek, és a zenekar is itt próbál már 2012 óta. Bár Jászberény és Hatvan az otthonunk, Gyöngyös lett a főhadiszállásunk."

A csapat ezen kívül három állomásra bekapcsolódik az Alcohol zenekar maratoni országjárásába: Érden, Sopronban és Szombathelyen a Káosz Tour-a különleges vendége a Magor lesz. Ráadásul ezekre a koncertekre a belépés ingyenes. „A tavaly őszi turné soproni és szombathelyi állomásait még most is emlegetjük", meséli Roland. „Nyár óta az volt az első ottalvós bulink, így az első este Sopronban kicsit elengedtük magunkat. és ebben remek társaságra leltünk a soproni közönségben. A reggelig tartó poharazgatásról emlékeink nem igazán maradtak, de annál több kompromittáló fényképet és videót találtunk másnap a telefonjainkban. A másnaposság gyötrelmeit a szombathelyiek meleg fogadtatása segített túlélni, ezért nagyon hálásak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindkét városba visszatérhessünk."

Aki tehát szeretné elcsípni a Magort a tavasszal, az alábbi
állomásokon teheti meg:

02. 26. Zalaegerszeg, Művház + MOBY DICK, Cadaveres
02. 27. Dunaszerdahely, Soul Hunter + Phoenix Rt.
03. 05. Gyöngyös, Start Műhely, + Dorothy
03. 18. Szeged, Rongy + MOBY DICK
04. 09. Keszthely, 512 + Lovecrose
04. 15. Érd, Borgödör + Alcohol, Psychogang
05. 13. Kecskemét, Teka + Döngölöm
05. 20. Sopron, Hangár + Alcohol, Psychogang
05. 21. Szombathely, Végállomás + Alcohol, Psychogang

<
Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 valarmorgulisz 2016-02-24 16:52
"Lassan már egy éve, hogy megjelent a Magor első nagylemeze" ....és még mindig semmi kritika. Már felmerült benne, hogy a név alapján valami nemzeti zenekarnak gondoltátok és nem akartok írni róla, pedig semmi ilyesmi. Más értelmes indokot nem találok rá, miért nem sikerült megemlékezni az egyik legjobb hazai kiadványról 2015-ben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.