Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Töltsd le ingyen a Stonedirt új nagylemezét!

Megelégelte a kiadókeresést a budapesti Stonedirt, akik honlapjukon február 22-étől ingyenesen letölthetővé tették új nagylemezüket, az Inherited Fevert. Aki szeretné a lemezt kézzelfogható formában is megvásárolni, az márciustól a koncerteken és néhány boltban megvásárolhatja majd a szerzői kiadású albumot.

„Sokáig kerestünk kiadókat, és több opció is szóbajött, azonban akárhogy számoltunk és agyaltunk, hogy mi lenne a legjobb nekünk is, meg azoknak, akik kíváncsiak az anyagra, végül arra jutottunk, hogy végül szerzői kiadásként fogjuk megjelentetni a lemezt", áll a csapat közleményében. Mint írják, hosszú távon egyik kiadó sem tudott volna olyan segítséget nyújtani, amit ők szerettek volna. „Voltak, akik pénzt kértek volna azért, hogy kiadják, mi pedig nyilván nem fogunk mások zsebére dolgozni, tehát töltsétek le ingyen és bérmentve az Inherited Fever lemezt és jó szórakozást mindenkinek!"

Ha valaki úgy gondolja, hogy akár az ingyen letöltésért cserébe, akár egyébként támogatni akarja a zenekart, a honlapon talál egy paypal linket és egy bankszámlaszámot, ahová belátása szerinti összeget juttathat el a Stonedirtnek. Aki ragaszkodik a kézzelfogható formátumhoz, annak sem kell elkeserednie, mert az anyagból a csapat ezer darab digipak CD-t is készített. Ezek márciustól a budapesti Árkádia hangszerboltban, az Invictus Tattoo szalonjában vagy a koncerteken vásárolhatók meg.

A banda budapesti lemezbemutatója május 12-én lesz a Dürerben az Ad Astra és a Free Fly Zone társaságában, egyébként pedig elsősorban a Blind Myself társaságában lehet őket elcsípni a következő hónapokban, az alábbi állomásokon:

Március 24. Győr, Black Rock (Blind Myself, El Pollo Loco)
Április 7. Mosonmagyaróvár, Faház (Blind Myself)
Április 13. Békéscsaba, Open Doors (Blind Myself, Dystopia)
Április 20. Szeged, Garaboncziás (Blind Myself, The Void, Disorder Of Silence)
Április 21. Zenta, Zeppelin Club (Blind Myself, El Pollo Loco)
Május 5. Nyíregyháza, Demon Haunt Club (Steam Engine, Diomede Fuzzdirt)
Május 12. Budapest, Dürer Kert (Ad Astra, Free Fly Zone)

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Wiktor 2012-02-22 22:07
Bitang jó anyag lett!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.