Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tölts le egy dalt Chi Chengért!

A Deftones gitáros Stephen Carpenter side-projektje, a Sol Invicto speciális remixet tesz hozzáférhetővé annak érdekében, hogy így gyűjtsenek pénzt a két éve súlyos autóbalesetet szenvedett basszusgitáros, Chi Cheng további gyógykezeléseire.

A remix a Deftones idei nagy sikerű Diamond Eyes albumának címadó számából készült, és innen tölthető le. Stephenék minden befolyt pénzt arra fordítanak majd, hogy eljuttassák Chi Chenget egy New Jersey-i speciális intézetbe, ahol agysérült betegek rehabilitációjával foglalkoznak.

Chi Cheng 2008. november 4-én szenvedett súlyos autóbalesetet a kaliforniai Santa Clarában: óránkénti 70 kilométeres sebesség mellett ütköztek egy másik gépjárművel, ami után kocsijuk háromszor megpördült, a biztonsági öv nélkül utazó basszusgitáros pedig kirepült az anyósülésből a szélvédőn át. Chi azóta úgynevezett éberkómában fekszik, de az utóbbi hónapokban már jelentősen javult az állapota: néha lassú mozdulatokat tett a kezeivel, és egyszer-egyszer már szemkontaktust is sikerült vele teremteni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.