Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Több mint egy évtized után új albumot ad ki a Carnal Forge

Tizenkét év után új albummal jelentkezik a Carnal Forge. A svéd thrasherek januárban térnek vissza a színre a Gun To Mouth Salvation című lemezzel.

1005carnalforge

carnalforge_cUtoljára 2007-ben, Testify For My Victims címmel adott ki albumot a svéd Carnal Forge, most azonban elérkezett a visszatérés ideje: a zenekar leszerződött a ViciSolum Productions kiadóhoz, és Gun To Mouth Salvation címmel, január 25-én érkezik a visszatérő lemez.

„A legutóbbi lemez után kiléptem a zenekarból, mert egyszerűen elegem volt a zeneiparból meg mindenből, ami azzal jár, hogy az ember egy csapat tagja", mondja Jari Kuusisto gitáros, a banda főnöke. „Beletelt pár évbe, de utána elkezdett hiányozni a Carnal Forge, így beszéltem a testvéremmel, Petrivel, és 2013-ban felhívtam Lars Lindént is azzal, hogy bazmeg, csináljuk meg! Ő már a 2010-es hibernációnk óta erre várt, szóval azonnal igent mondott. Készítettünk egy minialbumot és játszottunk bár koncertet, de aztán úgy dönt9ttönk, nem mozgunk tovább, amíg nincsenek friss nótáink is. Hosszú és unalmas történet, miért telt végül mindez ennyi időbe, de most végre itt vagyunk, és készen állunk rá, hogy mindenkinek szétrúgjuk a seggét! Itt van velünk ehhez Lawrence Dinamarca és az új énekes, Tommie Wahlberg is."

További részletek remélhetőleg hamarosan.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 bjorn 2018-10-05 22:29
Várom ezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.