Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét év után megbomlott a Bullet For My Valentine egysége

0210jjBő egy évtized után tagcsere történt a Bullet For My Valentine-nál: az éppen új, ötödik albumokat készítő walesi metalosok megváltak Jason James basszusgitárostól. Indoklás egyelőre nincs, mint ahogy új basszert sem igazoltak még le a távozó ember helyére.

„Óriási fájdalommal kell bejelentenünk, hogy Jay James többé nem tagja a Bullet For My Valentine-nak", áll a zenekar közleményében. „Jay több mint tizenkét éve játszott ebben a csapatban, és örökre az életünk része marad. Nekünk épp annyira hiányzik majd, mint nektek. Csakis a legjobbakat és sikereket kívánunk neki, akármibe is fog legközelebb, és örökké hálásak leszünk neki mindazért, amivel hozzájárult a zenekar működéséhez, és a csapatért meghozott áldozataiért is."

A csapat nem részletezte a szakítás okait, de bizonyára komoly háttere lehetett a döntésnek, hiszen James 2003-ban került be a Bullet For My Valentine-ba az eredeti basszer, Nick Crandle posztjára, vagyis már a teljes lemezes karrierszakaszt vele húzták le. A banda egyelőre nem jelentette be Jay utódjának személyét, jelenleg a készülő új album munkálataira koncentrálnak.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Abracadabra 2015-02-10 19:24
Gyorsan találniuk kell utódot, mert júliustól három hónapos turnén lesznek.. Mondjuk még csak február van, de röpül az idő. :-(
Idézet
 
 
+2 #1 neal and jack and me 2015-02-10 16:41
úristen... újabb csapás az életemben. valaki vigasztaljon meg...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.