Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bullet For My Valentine: indulnak az ötödik lemez felvételei

1013bfmvMegkezdődtek a Bullet For My Valentine új lemezének felvételei. A zenekar hagyományosabb, súlyosabb albumot készít majd a meglehetősen negatív fogadtatású Temper Tempernél.

„Most már több mint egy éve dolgozunk igen keményen ezen a lemezen, tonnányi anyagot írtunk és demóztunk fel ennyi idő alatt”, áll a zenekar nyilatkozatában. „Soha korábban nem vonultunk még stúdióba úgy, hogy ennyi dal lett volna a tarsolyunkban, és most kezdődik az a bonyolult folyamat, hogy kiválasszuk közülük a lehető legjobbakat az ötödik albumunkra.”

A lemezt ismét az első két lemezen dolgozó Colin Richardson producereli majd, társproducerként Carl Bownnal. „A dalszerzési szakaszban ismét meghallgattuk a The Poisont és a Scream Aim Fire-t, és rádöbbentünk, mennyire különleges hangulat és éhség árad ezekből az albumoktól, nem véletlenül tartja őket olyan nagyra a rajongótáborunk is. Ennek ellenére az új lemez nem arról szól, hogy hirtelen elindulunk hátrafelé. Izgalmas lesz ismét Colinnal dolgozni, de ugyanennyire érdekes élménynek ígérkezik első ízben közösen melózni Carl Bownnal is, aki a legkreatívabb új brit lemezproducer jelenleg. Ő lesz az, aki segít majd izgalmas új helyekre eljutnunk ezzel az anyaggal.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy a visszatáncolás első jeleként 2013 végén közzétett Raising Hell dal felkerül-e majd a lemezre. A megjelenés az év második felében várható.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 P 2015-02-02 21:24
Az első két lemezt nagyon szerettem, a második kettőnél még a klipes dalok se győztek meg annyira, hogy szerettem volna meghallgatni az egész lemezt. Én reménykedem, hogy most valami olyan jön, amire felkapják az emberek a fejüket.
Idézet
 
 
+12 #2 revdav11 2015-02-02 16:51
Tagadhatatlan, hogy tehetséges zenészek, és nekem szimpatikus, hogy merik bevallani (még ha burkoltan is) hogy a Temper Temper egy fos volt :D
Idézet
 
 
+11 #1 Codename333 2015-02-02 16:11
hát azt nagyon jól tették h elővették a régi dalaikat...nyílván nagy lehetett a sokk mikor rájöttek mekkora fospermetet csináltak a temper temper-el....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.