Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét év után jelenik meg John Norum új szólólemeze, itt a Sail On dal klipje

Még idén új szólóalbummal jelentkezik John Norum. A Europe gitárosa most bemutatta az első számot a Gone To Stay lemezről.

0528norum

Nyolcadik önálló stúdiólemezét jelenteti meg valamikor az év második felében John Norum. A Gone To Stay meglehetősen hosszas várakozás után követi a sorban a legutóbbi, 2010-es Play Yard Bluest. Az albumról még nem tudni túl sokat, de Sail On címmel máris meghallgatható róla az első single, további információk pedig remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-05-31 15:44
Bár volt egy furcsán érdekes döntése/ötlete a 2000-es évek elején-közepén, amikor kvázi Zakk Wylde akart lenni azzal a pincébe hangolt, EMG hangszedőkkel szerelt Gibson Les Paul gitárral, ami bár nem volt rossz, de eléggé meglepett (lásd Europe 'Start from the Dark' és az 'Optimus' szólólemez), mindemellett a fickó egy zseni. Szólóban a 'Face the Truth' albumát hallottam először (majd a 'Total Control'-t) huszonévvel ezelőtt és padlót fogtam tőle. Az a lemez számomra (nem egyedüliként) egy t-ö-k-é-l-e-t-e-s hard rock anyag. Glenn Hughes-ról nem beszélve, aki a mai napig egy csoda és maradjon ez sokáig így. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy számomra John sem az "anyazenekarában ", sem szólóban nem tudott akkorát gurítani, mint 30 évvel ezelőtt (Europe esetén még több) , de nincs ezzel sem baj, amíg alapvetően jó dalok kerülnek ki a kezei közül.
Idézet
 
 
#1 GTJV82 2022-05-30 20:39
Nagyon jó... a refrénben az ének tiszta Chris Cornell (R.I.P.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.