Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tíz év után végre elkészülhet a kettes Team Sleep

0908chino2005 májusában jelent meg a Team Sleep első és mindezidáig utolsó nagylemeze, most azonban végre elkészülhet a folytatás: Chino Moreno és társai máris megkezdték a munkát az új albumon.

„Hosszú ideje gátolnak minket az üzleti oldalon dolgozó arcok, a logisztika, a karriereink, a felnőttkorunk, a családok és a republikánusok is, de folytattuk a zenélést. Eközben azonban a kreatív folyamatok egyre széttöredezettebbek és embertelenebbé váltak. Így aztán nagyon izgatottan várjuk, hogy ismét összejöjjünk, együtt lógjunk, zenéljünk és egyedülálló élményben legyen részünk egy csodálatos helyen", áll a Team Sleep közleményében, amelyben bejelentik, hogy hamarosan megkezdik a munkát a következő albumon. A csodálatos hely ebben az esetben a New York államban lévő Woodstockot, illetve közelebbről nézve az Applehead stúdiót jelenti.

A csapat tagjai Chino mellett Zach Hill dobos, DJ Crook DJ/sampleres, Todd Wilkinson gitáros és Rick Verrett basszer/billentyűs. A lemez megjelenése 2015 első felében várható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 mrataxi 2014-09-10 23:59
A gyíkemberek nem gátolták őket? Vagy ez ilyen verseny most köztük és a Tool között, ki tud jobb kifogásokkal előállni? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.